Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!



Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.



Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!



Välkommna till mig!

MVH: Semlan


söndag 18 november 2012

Mer jul...


Gokväll alla goa bloggisar!
Idag får ni se ännu lite tillbakablickar från vår jul förra året...

 



















Jag längtar efter doften av hyacinter nu, fast jag gillar mest när hyasinterna precis är i knopp, sen blir de oftast så långa och gängliga....

Längre än på bilden här ovanför vill jag inte att de skall bli...

Idag har jag och Hanna och Elin varit och ställt ut saker på en loppis i Herrljunga tillsammans med Ingela, Ida, Annie, Fredrik och Emma. Vi gick plus minus noll när allt var betalt och fika var köpt, men det var skoj att vara med. Mest en social grej  för oss.
 
När vi kom hem hade Mikael fixat fram grönpepparkyckling, ris och sallad, sen lade jag mig ett par timmar och sov. Det var tröttsamt att vara försäljare...ler...
 
I kväll har nästan hela familjen (utan Marika) samt Emma varit på kallbadhuset. Det var 6,4 grader i vattnet. Jag köpte mig en ny mysdress innan idag då det var ett företag som sålde ut nya sådana på loppisen. Lite udda plats att köpa nya kläder på, men det fanns även nya gardiner , mobilskal etc där. I vilket fall som helst var den i mörk turkos, grönt med lite spetsar och band och jättefin och hemskt skön att krypa in i efter bastun.
 
Nu är det en Johan Falk film som gäller i tvsoffan...
 
Nattis och sussa sött
kramis semlan

7 kommentarer:

  1. Där var jag en sväng i somras men hittade väl inget särskilt vad jag minns, men kan tänka mig att där fanns mycket nu innan jul............

    Här ser vi på Beck ikväll på Tv, bra!

    Ha det fint,
    Kram Anneli

    SvaraRadera
  2. Härligt med glimtar från jul
    Jag längtar också efter hyacinter
    ha en bra vecka

    SvaraRadera
  3. Vilken dag! och vilka fina bilder! JA HYACINTER! De er ju så fina!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Härliga julbilder,Ja älskar med knoppiga hyacinter,Älskar att frossa i dom .Bara för dom finns så kort tid.Ha en skön start på nya veckan söta vännen.Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  5. mysiga och fina bilder.
    Ha en bra dag
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera
  6. Så fint det var att sätta granen i en korg istället. Har du satt granen i en fot inne i korgen? Gissar annars att den inte står så bra...Tack för julinspirationen!!

    Kramar från Nettan

    SvaraRadera
  7. Halloj, tycker åxå loppis är mycket en social grej.
    Jag har ett bord en gång i månaden och sist hade jag jättetrevliga kvinnor bredvid mej.
    Höll på skratta ihjäl mej åt de där två.
    Ska åxå försöka hitta nåt myspys aktigt. Tycker dock inte om one-pisarna, och det är ju mest det som finns nu.
    Kram ulla

    SvaraRadera