Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


tisdag 25 maj 2010

Med håret på skaft nästan hela dagen...

Hej alla goa bloggisar!
Idag identifierar jag mig med denna fågelskrämma!
Jag vaknade vid 7 och hade huvudvärk. Somnade om och vaknade inte igen innan 12. Missade en föreläsning jag velat lyssnat på idag på högskolan om läs och skrivutveckling. Har knappt varit ute på hela dagen. Jag har inte ens tagit på mig kläder och kammat mig. Som sagt jag är som en fågelskrämma...

Jag fick iaf bytt till sommargardiner i köket och jag var med pappa och storhandla på Ica Maxi under kvällen...Kommer ett bättre inlägg i morgon. Då hoppas jag få visa er hur köket blev!

Dagens ord blir:
Man kan bli mycket trött av allt det arbete som man inte gjort.(Amerikanskt ordspråk)

Ha det gött!
Kramis semlan

5 kommentarer:

 1. En fin å snäll fågelskrämma iaf!!!

  SvaraRadera
 2. Nej inte är du någon fågelskrämma inte.Men huvudvärk kan få en att känna sig som en .Vad jobbigt.Tur att du mådde bättre senare.Vad spännande att få se ditt kök.Önskar dej en skön dag Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Ja men vad skönt att bara vara och ta hand om huvudvärken en dag. Och du måste se ut som en mycket söt fågelskrämma!!
  Ser fram emot ett inlägg från ditt kök....
  Idag lyser solen!!!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Tack snälla för din gulliga kommentar hos mig.
  Ser fram emot att få se köksbilder. Hoppas Du mår bra idag!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 5. Då skulle du se mig på morgnarna. haha...Trasselsudd blandat med sallad skulle jag tro...varje dag!;-)

  Hoppas att du inte har ont i huvudet idag. Kram Stina

  SvaraRadera