Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


torsdag 24 april 2014

GRATTIS MARIKA PÅ 24 ÅRS DAGEN!

Godmiddag alla goa bloggisar!

Idag vill  jag gratulera min dotter, Marika, på 24 års dagen!
Kommer aldrig glömma hennes förlossning. Det började med 4 dagars inläggning för släng av havandeskapsförgiftning, sen blev det igångsättning och sen tog det ytterligare 22 timmar innan vår älskade dotter kom ut 00.24 den 24 april 1990 på Boråslasarett. Hon var en riktig liten knubbis på 4280 gram och 51 lång...Så älskad från första sekund!!

Sitter annars mätt och belåten efter att ha intagit en snabblunch bestående av ost och skinkpaj med sallad och ska strax återgå till att rätta prov en stund innan nästa klass kommer in dundrande...

Ha en skön dag!
Kramis semlan

2 kommentarer: