Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


Välkomna till min blogg: Mys och hemtrevnad!

2010-04-05

Välkomna till min blogg! Idag är det första gången jag skriver på min egna blogg Mys och hemtrevnad! Jag vill inspirera er läsare som jag själv blivit inspirerad av de bloggar jag tittar in i med jämna mellanrum... Jag älskar inredning,tänkvärda ord, matlagning, pynt och pyssel och kommer att delge er lite ideér och tips i denna blogg framöver.

Denna vecka har det verkligen kommit fram vårtecken hos oss; snödroppar blommar, snön är snart borta, solen skiner och lökväxterna tittar trotsigt fram ur den frusna marken...UNDERBART!

Idag visar jag er lite bilder från påsken hos oss...Idag vill jag ge er ett litet tänkvärt citat skrivet av Biskop Thomas Kent (1637-1711)

"Gud, gör dörren till
detta hus bred nog för
att ta emot alla som
behöver medmänsklig
kärlek och gemenskap.
Gör dörren trång nog
för att utestänga av-
und, stolthet och strid"

Ha det så bra tills vi höres igen!
MVH Semlan

3 kommentarer:

  1. ååå vad mysigt påsk pynt du har sjort : )

    SvaraRadera
  2. Tack vad snällt sagt! Kram Semlan

    SvaraRadera
  3. Snygg blogg, den vill man följa

    SvaraRadera