Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


tisdag 5 juli 2011

huvudentren

Hej alla goa bloggisar!
Idag visar jag er entré nr 2 som egentligen är huvudentrén. Vi har lagt igen den med en bokhylla så att Gabbe har fått sitt rum i den hallen. Det blev himla bra!


Vi håller på att ta fram stenen som ni ser på bilden. Det finns jättefina små stengångar i trädgården, men det är igenvuxet. Nu ska vi tvätta dem med...Busken vid trappan trodde jag var en hortensia i våras , men det visade sig vara en fläderbuske. Blev lite lite blommor annars skulle jag gärna provat att göra min mormors fläder och citronsaft. Inte blev det någon rabarbersaft i år heller, men plantor är köpta och nedsatta tills nästa år...Man får lära sig mer och mer om trädgårdsarbete och växter och sakta växer nog denna trädgård med fram i tanken och i verkligheten....


Dagens ord blir:

Den mätta dagen, den är aldrig störst

Den bästa dagen är en dag av törst (karin Boye)

Sköt om er i regnskurarna!

Kramis semlan

3 kommentarer:

 1. Vilken jättefin entré.Det kommer att bli supersnyggt när ni får fram plattorna.
  Ha en fin dag
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Hej hej! Hoppas allt är bra med dig! Äntligen lite bilder från nya huset! Men vill se mer!!!! Kram på dig i sommarsolen, Jeanette!!!!

  SvaraRadera
 3. Måste vara kul att upptäcka allt kring det nya huset. Blir fint när ni tar fram de gamla gångarna. Njut dagen, idag lyser solen!
  Kram Pia

  SvaraRadera