Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!



Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.



Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!



Välkommna till mig!

MVH: Semlan


lördag 9 mars 2013

Påsk på ingång strax....


Godmorgon alla goa bloggisar!
Nu har det varit ett par dagar sen senaste inlägget. Jag saknar en kamera och en sladd så jag har inga bilder att visa och då känns det inte roligt att göra inlägg heller...Högst upp på min önskelista står en egen digitalkamera!!

Idag ska jag upp på vinden och kolla i mina påsklådor så jag vet vad jag har. Nu närmar sig påsken med stormsteg. Nästa helg ska jag ha tjejdag med påskpyssel och då tänkte jag att jag skulle fått "påskat" här hemma tills dess...Bilden ovan är från förra påsken då jag sydde det ni ser på bilden, kuddar, gardiner och lampskärm av ett påslakan från ikea och lite gamla spetsar jag hade liggande..De kommer upp i köket i år med...Är ju så kort tid man har uppe påskgrejerna så det känns lite meningslöst att sy nytt varje år tycker jag..
Jag har börjat ta in lite vårväxter som pärlhyasinter och blå scilla, till nästa helg kommer påskliljorna hem också..sen är det vår...äntligen!!

Jag måste ju bara tala om att de första snödropparna blommar och jag blev så glad när jag såg dem..visst är det ett härligt vårtecken?! Hur långt har våren kommit hos er?

Nu ska jag strax ta en lång härlig frukost och sen ska jag ta mig till Marbäck efter ett tips jag fått här på bloggen av en anonym bloggvän...spännande! Där kunde man visst köpa billiga tyger och kläder...
Får se om vi hittar något kul! Alltid roligt med en utflykt i vilket fall som helst, särskilt när solen skiner och fåglarna kvittrar, då är man laddad!!

Ha en underbar lördag och tack för tips och kommentarer, värmer hjärtat som ni vet!
Kramis semlan

8 kommentarer:

  1. Men vilket fint påskset du sytt.. Jag är så lat så jag ställer bara fram några kycklingar och byter till gula ljus. Det är ju som du säger bara några dagar.

    Kram Maidi

    SvaraRadera
  2. Hej Semlan!
    Längesedan jag var hos dig...
    Här i Skåne har vi haft våren på besök, men den försvann i förrgår och nu är det full storm och minusgrader. Brrrrr

    Mysigt med Påskpyssel.
    Kram Cilla♥

    SvaraRadera
  3. Här var en fin vår men inatt -10 grader och det kommer lite snö idag och är så kallt nu när solen är borta.
    Vad söt kycklingen är i sitt skal. nej inte kan man skaffa nytt varje år. jag gillar traditioner.
    Ha en fin helg
    Kram Meta

    SvaraRadera
  4. Våren kom liksom av sig, jättekallt och snö i luften igen,
    Här har jag snödroppar och vintergäck i trädgården, så liiiite vår är det ändå.

    Kram från mig,
    Anneli

    SvaraRadera
  5. Hei hei!
    Så koselig at du hadde vært innom meg!
    Takk for hilsen!
    Herlig blogg hos deg,skal komme tilbake når jeg har bedre tid:) i dag må jeg bake til bursdag.

    Ha en super søndag.

    Klem Camilla.

    SvaraRadera
  6. Det var vår ett par dagar. Sen kom vintern tillbaka. Idag är det bitande kallt och blåsigt.Man får fortsätta mysa inomhus. Här är också påskförberedelser på G.
    Kram Eva

    SvaraRadera
  7. Vi har våren här med sol och blå himmel! Men vinter med kylig luft! Hrrr! Ja, snart ska påsk sakerna fram. Söt kyckling:)
    Har det bra!
    Kram Sirpa

    SvaraRadera
  8. Hej!
    Så fint du har påsk pyntat.
    Det låter som du får en trevlig dag.
    Kram Anette

    SvaraRadera