Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


onsdag 1 april 2015

Idag är det vår i luften...


Hej alla goa bloggisar!
Idag har det varit en bra dag! Jag har varit förhållandevis pigg. Jag uppskattar verkligen de dagarna jag mår bra nu för tiden. Att må bra var en sak jag tog för givet innan jag drabbades av depression och utmattningssymtom.

Nu närmar sig påsken med stormsteg. I morgon är det redan skärtorsdag. Jag har faktiskt lyckats att åka till affären och handla alldeles ensam idag. Ett stort steg när jag har en ångestperiod, som jag själv kallar det.

Nu ska jag fira påsk på Blidö, i skärgården, och vila upp mig och få lugn och ro hos bästa väninnan Jenny, så jag har inte "påskat" så mkt i år. Stora tösen tar hand om huset och katten, vilket är oerhört tacksamt! Ser verkligen fram emot att få komma iväg och fly verkligheten ett par dagar. Det kommer svida i plånboken nu när jag är sjukskriven, men det får vara värt detta!

I morse lurade jag sonen att det stod en älg i trädgården, han sprang genast och tittade och jag kunde glatt säga:

April, april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill!


Har ni lurat någon idag?

Ha en skön påsk!
Kramis semlan

2 kommentarer: