Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


tisdag 31 augusti 2010

Fridfullt!

Hej alla goa vänner och bloggisar!

Idag får ni lite trädgårdsbilder att njuta av. Idag har vi haft jättehärligt väder fast i natt var det frost i samhället. Sjön värmer ännu så här blev inget frostbitet men nu är det inte långt kvar...Får passa på att plocka in höstens blomster nu! Här blommar dahliorna för fullt ihop med ringblommor och rosenskära....Har ni sett vilken rolig madame?
Hon stod där och tittade på mig i landet igår kväll....


Naturen är så fridfull nu.
Idag har det varit riktigt vackert här vid sjön. Inga gapande badgäster heller och inga bajsblöjor i vår brevlåda... folk är tokiga! Ser inte skillnad på vår brevlåda och en soptunna vid badplatsen. Är så synd att det finns människor som är så respektlösa! Det gör mig ledsen. Visst- man kan inte vara naiv och gå omkring och hoppas på en bättre värld, men om alla gör något borde det väl visa resultat...eller hur! Börja lägga sopor och hundbajs och blöjor i soptunnan tex. Det vore väl inte så svårt?!
Jag har varit hos svärmor idag och fått hemlagad middag, revbenspjäll och potatis. Det är sååå gott att äta borta! Tack snälla svärmor!
I övrigt har jag varit på högskolan idag. Jag var inte registrerad! Alltid ska det krångla. Det jobbigaste är att inte komma åt kurshandboken etc så man vet vad man ska göra. Jag gillar inte att inte ha kontroll. Tack snälla My om du läser detta för du ordnar med detta åt mig ikväll! Har skickat meil som inte kommit fram etc...hum...går troll i detta verkar det som...bara för mig att ta tag i saker och ting med en gång så det blir gjort! Väldigt lätt att skjuta på tråkigheter annars...Är väl optimist trots allt och lever efter regeln att det ordnar sig på ett eller annat sätt...
Dagens ord blir:
En optimist köper sig en plånbok för sin sista sedel! (anonym)
Ha en go´ fortsättning på veckan!
Kramis semlan

8 kommentarer:

 1. Det var en mycket vacker bild med sjön och träden som speglar sig. Det låter otäckt med frost nu. Man vill ju ha kvar blommorna mycket längre. Det ska bli varmare nästa vecka enligt tvvädret.Hoppas det !! Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Oj så fin bild vid sjön! Där man skulle kunna sitta och drömma bort sig:)
  Fina blommor!
  Ha det bra!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 3. Hoppas det löser sig för dig med skolan. Ja det är tur att den ena dagen inte är andra lik.

  HA det gott
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Du bor ju så underbart vackert Semlan. Och vilken stolt blomma du fotograferat... Tror inte det är sant när jag läser om vad folk slänger i er brevlåda...man slutar aldrig att förundras. Gör en skylt och skriv..detta är inte en soptunna! Igår fick mannen skrapa rutan när han skulle till jobbet...suck alldeles för tidigt. Ha en fin dag!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Fina bilder med mycket känsla.
  Ha det gott!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 6. Så fint det blommar hos dig vännen, Hoppas att det ordnar sig med skolan!

  Många Höstkramar Therese

  SvaraRadera
 7. Hoppas det löst sig med högskolestrulet så att du får arbetsro. Lycka till med studierna.

  Kramkram
  Ullis

  SvaraRadera
 8. Vilka vackra dalior, hoppas strulet ordnat till sig, frustrerande precis vid starten, kramen

  SvaraRadera