Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


onsdag 16 februari 2011

Besviken över skvallerbyttor

Hej alla goa bloggisar och andra nyfikna!

Jag hittade en hel del som jag skulle vilja ha på IKEA men jag väntar med några inköp ännu ett tag. Köpte en klänning till Hanna på kappahl, och varsin kofta till de stora töserna, på rean, på bikbok. De blev nöjda och glada... Har varit hos min vänninna Angelica och sportlovsfikat med barnen. Sen åkte jag och klippte pojkarna medans tjejerna lekte. Pojkarna blev så fina så...


Idag är jag upprörd! Jag blir så besviken över att konstiga rykten kan spridas i vårt samhälle, lite hur som helst, när som helst, om vem som helst. Jag förstår inte nöjet i att spekulera i sådant som inte angår mig, eller min familj!!
När man själv blir offer blir jag inte arg, utan oerhört ledsen, besviken och illa berörd. Hur kan man veta mer om oss än vi själva? Vad har man gjort för att folk ska vara intresserade av en överhuvudtaget? Vi är som vilken "svensson familj" som helst som tagit ett beslut om att flytta pga olika anledningar som jag nämnt i tidigare inlägg...är det konstigt? Det är väl vårt val och angår bara vår familj!! Det som är konstigt i detta tycker jag är att personer vet saker innan vi själva ens tänkt tanken...inte visste jag att det fanns så många mediala personer i vår närhet!! Tur man har riktiga vänner som alltid står vid vår sida, oavsett vilka beslut vi tar....de andra kan kvitta.
Dagens ord blir: Det är i nöden som vännen prövas!
Vad tycker ni om ryktes spridning och skvallerbyttor? Hur stänger man av och slutar bry sig om vad folk tycker och tänker om en? Är jag dum som tar åt mig när det pratas? Det viktiga är väl att man har rent mjöl i påsen själv, eller? Usch, känner mig gråtfärdig och orolig och deprimerad och trött på allt!!! Dessutom är jag arg på mig själv som ens bryr mig...det är nästan jobbigast!!
Nu ska strax min svägerska Martina komma och hjälpa mig tömma kontoret...tack snälla du!!
Kramis semlan

11 kommentarer:

 1. Förstår din frustration och visst tar man åt sig och bryr sig om det som sägs om en. Man bryr ju sig och vill att allt ska vara bra. Tyvärr så kommer det saker emellan som vi inte kan göra åt, det gäller att hitta ett sätt att gå vidare och försöka att inte bry sig så mycket. Tyvärr är detta svårt.
  Jag försöker hela tiden att tänka bort sånt men är inte alltid så lätt. Men jag har insett att jag inte mår bättre av att ta åt mig utan brukar istället tänka hur illa de som skvallrar mår och hur lite de har att göra. De är bara så tragiska och har inte ett bra liv när de ägnar sig åt sånt. Det har faktiskt fungerat mycket bättre tycker jag.

  Hoppas ni finner lugn och ro i framtiden och slipper detta. Det är konstigt att andra vet saker som inte ens ni vet. Tur är att man har riktiga vänner som är ärliga och bryr sig om en för den man är.

  Skickar en styrkekram

  Kram Teres

  SvaraRadera
 2. Tråkigt att det blivit så! Skvallerbyttor och ryktesspridning är att sjunka lågt, varför måste andra lägga sig i det de egentligen inte vet något om! Hoppas du får styrka och kraft att inte bry dig,och att du slipper allt sådant när ni flyttar!
  Styrkekramar till dig!
  Margot

  SvaraRadera
 3. Skvallerbytter har jag inget över för och än mindre skit snack. Försök att inte ta åt dig utan sträck på dg du gör helt rätt. Skönt att ni ska flytta och slippa sånt för det kan man vara utan. Håll huvudethögt.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Tråkigt...hoppas att du kan lämna det och inte bry dig om skvallerbyttorna så mycket. Det skäl energi...
  Hoppas i alla fall att det går bra med flytten och allt nu=)
  Många kramar från Nettan

  SvaraRadera
 5. Dom som skvallrar och snackar skit har jag ingenting till övers för.Oftas har dessa människor så mycket problem själva som dom inte orkar att ta tag i och då pratar dom om andra.Ja vissa är det svenka avundsjukan på .Den farligaste sjukdom som finns.Försök att inte bry dej (vet att det är lättare sagt än gjort) men det går åt så mycket negativ energi så det är inte värt det........Hoppas att det går bra med flytten och allting annat för dej.Sänder dej massor av styrkekramar.Ha en fin kväll vännen.Varm kram Rita ♥

  SvaraRadera
 6. Hej vännen!
  Usch! Vad tråkigt när det blir så, det finns alltid folk som snackar o bryr sig, som egentligen inte har en aning om hur det ligger till! Tyvärr blir det ju så när man bor på mindre ställen också!

  Försök att hitta energi o glädje istället åt att ni ska börja om på "nytt".
  Det kanske känns lite bättre nu också när du fått skriva av dig på bloggen och fått bra "feedback" från oss bloggvänner!

  Sänder Många Styrkekramar till dig från mig/ Therese

  SvaraRadera
 7. Det där lät ju inte roligt, förstår att du är upprörd, det värsta jag vet är skitsnack och att folk inte vågar vara ärliga mot varandra,..blir otast väldigt arg och ledsen, men försök lägg det bakom dig annars blir det en energitjuv, kramen

  SvaraRadera
 8. Usch vad tråkigt jag blir så ledsen för Din skull, men Du vet ju att Du har Dina bloggvänner som vet vilken go tjej Du är bakom Dig.
  Var rädd om Dig!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 9. Jag säger helt enkelt ...skit i skvallerbyttorna !!! Det brukar ofta vara sådana som egentligen är avundsjuka.Eller som inte har rent mjöl i påsen som man säger. Jag tycker ni är tuffa och kloka som tagit tag i er situation och gjort slag i saken att flytta. Nu börjar ett nytt kapitel och det kan bara bli bättre med de ambitioner som ni visar. Lyckospark från mig // Eva

  SvaraRadera
 10. God morgon

  Hoppas att det löser sig med allt.
  Visst är det så tråkigt att folk kan inte ta hand dom det som dom har sjölv utom börja med sånt.
  Försök ha en bra torsdag.
  Mysigt att shoppa.

  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 11. Fy för rykten och skitprat! Har själv varit offer några gånger, och vet hur otroligt jobbigt det kan vara då det tisslas och tasslas bakom ryggen! Man blir ju lessen helt klart, fast man vet att man inte borde bry sig!
  Måste försöka trösta sig med att folk måste ha ett otroligt trist eget liv då dom måste spekulera i andras liv!

  En styrkekram!

  Linda

  SvaraRadera