Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


måndag 28 maj 2012

 På bild: Martina och Patrik på deras underbara bröllop i helgen!
På bild: Malin(tärna) Martina (brud)Patrik (bror, brudgum) Henrik (marskalk)och Arvid(son och fasters stolthet)

Hej alla goa bloggisar!

Det har varit lite mycket nu och jag har inte hunnit blogga. Jag är i sluttampen på min utbildning och jag har varit fullt upptagen med att arrangera grejer till min brors bröllop som var nu i helgen (lördag 26/5) på Trogaredskapell utanför Äspered.

 Jag och Elin har gjort alla blomsteruppsättningar och pyntat tältet de skulle ha festen i efter vigselakten.Detta visar jag i ett annat inlägg!

De hade ett ljuvligt trädgårdsbröllop och vädret var verkligen på deras sida med underbart solsken och go värme hela dagen!

Nu är det dax för att ta tag i den enorma tvätthögen jag har hos mig, och sen kommer Ingela och lilla Annie på kaffe.

Lovat barnen att vi ska åka och ta första doppet för i år i sjön i eftermiddag....

Ha en underbar dag!

Många varma kramar
semlan

3 kommentarer:

 1. Hej! fullt upp hos dig ;=) roligt att se bilder från det du arrangerat till bröllopet sen!ha en fin dag! kramiz Jessica

  SvaraRadera
 2. Koselig å se bilder av det flotte brudeparet !
  Gleder meg til å se bilder av pyntingen.
  Klem fra Margrethe - Norge

  SvaraRadera
 3. Vilken tur ni hade med vädret..
  Det är samma här.. Tiden räcker inte alltid till bloggande..

  Kram Maidi

  SvaraRadera