Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


måndag 15 juli 2013

kaklat köket!

Hej alla goa bloggisar!
Nu var det riktigt längesedan jag var här inne och gjorde ett inlägg! Det har varit fullt upp med både det ena och det andra. Har varit ute på uppdrag tillsammans med min mellersta dotter Elin och homestylat ett hus. Är ni intresserade så ligger det ute på www.hemnet.se nu. Sök på Dannike, Boråskommun, 925.000kr, Bosgården, så får ni se resultatet. Vi hade en mkt liten budget så med det i åtanke är vi nöjda med resultatet!

Här hemma har det varit studentfirande och konfirmation och 45 års kalas etc. så det har varit full rulle! Vi har även hunnit med att kakla köket nu i veckan. Resultatet av detta ser ni på bilden ovan, Nu skall det upp vit pärlspont på väggarna och i morgon skall jag ut och leta efter en tapet till de väggarna som vi inte sätter upp panel på. Spännande och roligt!!

Just nu jobbar gubben i Norge i ett par veckor så jag och barnen njuter av vår ledighet här hemma med lite korta utflykter istället för att ge oss ut på semester. Riktigt härligt att bara vara hemma och göra vad som faller en in utan en massa planerande tycker jag!

Igår fick jag besök av två tjejer från kören (Anneli och Caroline). Vi gick till kallbadhuset och njöt, sen åt vi lite god mat och drack lite vin, sen sov de över här. Himla mysigt! I morse blev det en lång mysfrukost innan de skulle cyklade vidare...

Nu är det dags att krypa ner i sängen!

Nattis & kramis
Semlan

3 kommentarer:

 1. Va roligt att styla ett hem så där och snyggt kakel.Mycket du har hunnit med ,studenten och allt.
  Önskar dig en trevlig dag .
  Fia

  SvaraRadera
 2. Då skall jag titta in på hemnet, spännande.
  Han en bra dag.
  Kram
  HAnna

  SvaraRadera
 3. Vad roligt med styling uppdrag :-)) Vad mycket ni haft för er, både konfirmation och student, det tar på krafterna samtidigt som det är så roligt!! Kaklet blev jättefint!!
  Ha nu en toppenfin sommardag!
  Kraaam Paula

  SvaraRadera