Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


söndag 16 februari 2014

Stolt mamma!

 
Hej alla goa bloggisar!
Nu var det verkligen längesedan jag var inne och skrev här på min blogg...

 Jag har hur mycket som helst att visa och berätta, men idag börjar jag med att säga att jag är en stolt mamma till alla mina barn!
Bilderna idag är från när tjejerna stod modeller åt företaget ACN design. De har helt underbara kläder och smycken, scarfsar och andra attiraljer. Tjejerna var så fina, så ni förstår att jag är stolt över dem!  Det är jag i vilket fall som helst, men lite extra roligt när det händer något spännande!

Jag har inte bloggat på länge då jag kände att jag inte hade något att ge längre, jag kände mig värdelös och kass och vem vill ha kontakt då?! Sen insåg jag att jag gick emot mig själv. Jag har ju varit tydlig ifrån början att jag skriver för min egen skull, för att ventilera...men när kommentarerna slutade (minskade) att komma kändes det som om vi tävlar här i "Blogglandia" om vem som får mest kommentarer och jag var en förlorare! Jag blev ledsen helt enkelt.

 Jag kände att det kanske är så ytligt som en del påstår, men nu när jag funderat så har jag kommit fram till att jag inte vill sluta blogga helt och hållet. Känslan av misslyckande ligger hos mig, det är jag som säger att jag är misslyckad, det är jag som måste ändra inställning och börja tro på mig själv och att jag också är värdefull!

Jag vill skriva och jag vill få kommentarer som är positiva, tröstande eller bara ett litet hej. Det spelar inte längre någon roll om jag inte får en enda kommentar...jag håller fast vid tanken att jag skriver för mig själv och vill någon följa mig och stötta mig är det en bonus!

Jag har både Instagram och Facebooksida, men det känns så tomt...bara vackra bilder...jag vill känna något, ge något mer än en kort kommentar eller "gilla". Jag får kommentarer där också, men det är inte detsamma som på bloggen. Här känns det som om jag verkligen delger och blir delgiven saker på ett djupare plan. Inbillning? Jag vet inte?!? Hur känner ni?

Att inläggen ibland blir långa och att vissa inte orkar läsa är ju upp till var och en. Själv tycker jag att det är intressant, och lärorikt, att få en inblick i hur andra känner, tänker, inspirerar, sörjer etc.

Jag hoppas att ni som följer mig vill fortsätta att följa mig och att ni saknat mig som jag saknat er, även om det är lite pauser då och då här på min blogg...Jag önskar också att ni ger mig respons genom kommentarer, det vore trevligt!

Ha en underbar fortsättning denna söndag!

Nu ska jag hjälpa gubben att måla i badrummet uppe...

Kramis:

Semlan

5 kommentarer:

 1. Tycker jag du ska vara bara att stråcka på dej .Vad fina dina tjejer är .Å vad mycket fint .Kramar Rita

  SvaraRadera
 2. Hej! ja det här med bloggen är ju faktiskt kul och visst är det för egen del mestadels,jag älskar att titta tillbaka som en dagbok,tex ja då hade jag det så,eller oj vad den lille har växt!! men såklart roligt att få en kommentar..lite tävlan märker man emellanåt,jag själv gillar inte de där storfräsar bloggarna,tror du förstår! fortsätt du som du själv vill :) och dina tjejer är så fina <3 kram Jessica

  SvaraRadera
 3. Har saknat dig! Kul att du har valt att börja blogga igen.

  SvaraRadera
 4. Roligt att du är tillbaka!
  Jag menar det verkligen....................
  Har också många gånger funderat över varför jag kör på med min blogg, jag gör ju en del pauser ibland som alltid får mig att längta tillbaka.
  Något som retar mig nu är att så många bloggare struntar i att lämna kommentarer.
  Tycker det är så nonchalant..........................

  Men då hörs vi igen här i bloggvärlden då,
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 5. Hej! kul att se dina flickor på bild; dom är lika fina som i verkligheten. Jag tycker väldigt mycket om Elins kläder jättetuffa. Ha en riktigt fin helg som nu går i vårens tecken krokus och snödroppar blommar hos mig Det är ju underbart Kram på dig och familjen Lotta

  SvaraRadera