Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


tisdag 4 mars 2014

Vårtecken!God morgon alla bloggisar!
Tack för era rara kommentarer på föregående inlägg...

Våren har kommit lite smått och det är så härligt!
Jag tycker det varit tungt ett tag nu och jag längtar efter en blå himmel och lite sol. Det vackraste ljudet jag kan tänka mig just nu är knastret av grus på asfalten under mina skor...

Jag tycker att tiden bara rusar iväg....hänger inte riktigt med känns det som!

Har haft en stressig vecka med betygsvarningar och klasskonferenser etc. Mycket som ska dokumenteras och administreras i skolans värld förutom lektionstillfällena. Har underbara kollegor på jobbet och det är a och o för att orka. Eleverna brinner jag för, annars hade jag inte valt läraryrket över huvudtaget! Är nöjd med mitt yrkesval!

Nu skall jag ta en kopp kaffe! 
 
Ha en underbar vecka!
Kramis semlan

3 kommentarer:

 1. Himla vårig bild ! Har saknat dej här på bloggen .Kul att du tittar in ! Ha en skön tisdag .Kramar Rita

  SvaraRadera
 2. Vilken fin blogg! Här ska jag verkligen hänga med :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Gitte! Vad roligt att du tittar in! Kramis

   Radera