Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


torsdag 21 oktober 2021

En fundering om att börja blogga igen....

 

Hej!

Satt och pratade med en kollega, som drev bloggen julidioten, häromdagen, och vi konstaterade båda att det var läääängesedan vi bloggade. Detta väckte en glömd ådra i mig och jag kom och tänka på hur kul det var. Jag förstår att jag tappat alla mina följare då mitt sista inlägg var 2016, men tänkte att jag vill kanske skriva av mig lite då och då. En fantastisk kul grej, ungefär som en digital dagbok (att läsa sina gamla inlägg). Blunda och minnas, skratta och gråta, förargad och glad... Får nog bli ett och annat inlägg igen...välkomna tillbaks ni som har lust...kramis

1 kommentar: