Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!



Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.



Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!



Välkommna till mig!

MVH: Semlan


torsdag 25 november 2010

Julshopping idag!

Godmorgon alla goa bloggisar!
Idag visar jag er en krans jag pyntat på en färdig "krans" Hängde den i fönstret. Ville ha den väldigt enkel så detta var ju inte så avancerat...*/ler...bara kanelstänger och spets och band...

Idag ska jag åka till stan och luncha med äldsta dottern Marika. Vi ska gå och få en dos julinspiration. Kan hända att det slutar med lite shopping också, man vet aldrig. Ska besöka, Bettysblommor, Indiska, Hjärterum, Ekohallen, Åhléns, Chilli, Presentknallen, Lagerhouse m.fl. Ikväll ska jag fortsätta shoppingturen med svärmor för då är det adventsmys i samhället. Då ska vi besöka Tid och doft, Presentriket, Båda guldaffärerna, Skänstaboa och Ahlmedals och Le och landa m.fl. Ska bli mysigt!

Ett problem bara: Vaknade med huvudvärk!

Kan hända att det var spänningarna efter gårdagen då vi var på handläggning. Det var ett väl utfört arbete hittills och det var så skönt att få det bekräftat så huvudvärken kom som ett brev på posten...Varför må bra när man slappnar av?! ironi!

För er som undrade läser jag till lärare, grundskolans senare år dvs år 6-9 i ämnena svenska och hemkunskap. Jag läser både i Göteborg på universitetet och på högskolan i Borås så det är ett evigt flackande...Jag sitter ej och korrekturläser här i min blogg och ett och annat stavfel och särskrivning förekommer (då jag har tjocka fingrar på tagenterna*ler,) men jag lovar att jag är bättre när jag anstränger mig*fniss..bara så ni vet-alltså om ni undrar...

Dagens ord blir:
Början till kunskap är att inse sin okunnighet!

Innan jag avslutar måste jag säga att jag blev så glad igår när jag tittade på mitt inlägg då det var rekord för mig med lämnade kommentarer! Tack snälla ni som lämnar ert avtryck...och så vill jag tacka Zilla för underbara strumpor till mamma...titta in på hennes blogg!!

Ha en bra torsdag!

Kramis semlan

11 kommentarer:

  1. Vilken trevlig dag du har framför dig...bara huvudvärken släpper!
    Kram Kicki

    SvaraRadera
  2. Jag gillar din krans, precis så vill jag ha dom. Enkelt och utan för mycket pynt, det blir finast. Vilken dag du har framför dig, så många roliga ställen. Som gjort för och fixa julklapparna. Hoppas nu att din huvudvärk går över.
    Varm kram
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  3. Jättefin krans! Ha en trevlig dag! Kramis

    SvaraRadera
  4. Låter som om Du får en toppendag med alla roliga affärer.
    Ha det gott!
    Kram Lena

    SvaraRadera
  5. Vilken vacker krans!!!!
    ha en fin dag!
    Kram Kathrine

    SvaraRadera
  6. Jag ska också ut och shoppa idag i snöovädret.
    Inget kan hejda mig ;-)
    Kram Anette

    SvaraRadera
  7. Vad mysigt med shopping tillsammans med dottern !! Jag har adventspyntat idag här hemma....litegrann. Det blir mer. Men jag lämnar inte byn, för fy 17 vad det snöar !!! Vad roligt att du ska bli lärare. Verkligen...LYCKA TILL !!! Kram Eva

    SvaraRadera
  8. Hej Semlan!
    Vad fint du fixat kransen:)

    Låter kul med shopping, hoppas du kom hem med måånga påsar, hihi;)

    Ha det gott!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  9. Vad mysigt att julhandla lite. Längtar själv efter lönen i morgon så jag kan shoppa i helgen.

    Ha en bra helg!

    Cilla♥

    SvaraRadera
  10. Hoppas ni fick en härlig shoppingdag och att inte huvudvärken störde för mkt, här eldas det för fullt och hela 19 gr har jag nu inne, riktiga bastun alltså, ha en fin fredag kram

    SvaraRadera
  11. Hoppas verkligen att huvudvärken flög sin kos så att du fick en underbar dag med din dotter.
    Kransen du pyntat blev ju jättefin.

    Kram Maidi

    SvaraRadera