Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


måndag 8 november 2010

I takt med tiden...

Hej alla goa bloggisar!

Idag har jag tagit en bild från nätet på svanefors sortiment.De har en serie där som jag kallar I Takt med tiden som jag tycker är helt underbar. Jag är sååå sugen på att införskaffa mig lite ur just den serien, Eller varför inte ALLT!*ler Helst i linnefärg....så snyggt tycker jag!


"Madrasstyget" som syns i bakgrunden har jag varit och köpt i beige toner på Åhlens i Borås. Ska sy egna kuddar en dag är det tänkt, men jag är inte riktigt i takt med tiden själv tyvärr, så vi får se när det blir av. Lovar att delge er resultatet om det blir något....

Mina privata orosmoment kvarstår men jag känner att jag inte kan tvinga mig till att tycka annorlunda eller känna annorlunda än vad jag gör...äntligen känner jag lite tilltro på mig själv..kan detta vara det lilla fröet som gror sakta sakta mot självtillit?! Hoppas jag är stark nog att stå på mig!!! Knäpper händerna och ser mot himlen...

Ha en skön kväll, det ska jag ha i ett bad med tända ljus runt omkring....bara slappna av och släppa allt annat runt omkring!

Dagens ord blir:
Du kan inte tvinga dig att känna någonting du inte känner, men du kan tvinga dig själv att välja att göra det rätta oberoende av vad du känner

Kramis semlan

8 kommentarer:

 1. Hej Semlan!
  Hih, det här var lite som öde! Jag vet inte varför men jag tänkte på dig tidigare idag och tänkte nu på kvällen titta in till dig men du hann först! Roligt!
  Önskar dig en fin vecka!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 2. Hej Semlan!
  Håller helt med dej,den serien är ju ljuvlig.
  Vill också helst ha allt(men det tillåter inte plånboken:)
  Må så gott
  Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Åh vad roligt att ha dig tillbaka! Har saknat dig! Ja livet är upp och ner och jag tycker du gör rätt i att ta en bloggpaus. Ditt väl och ve är ju det viktigaste. Jag har en i takt med tiden gardin i linne, den är så fin. Köpt i Fritsla. Ha en fin tisdag!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Hej min vän!!!
  Så roligt att höra av dej!
  Önskar dej en ny fin vcka!
  Kram Kathrine

  SvaraRadera
 5. Hej vännen!
  Håller med dig att det är en ljuvlig serie, man skulle vilja ha större plånbok bara hihi.
  Önskar dig en fortsatt härlig vecka.
  Kram britt

  SvaraRadera
 6. Hej igen!

  Vad roligt att du kikade tillbaka in till mig.
  Jag lägger till dig också så jag hittar hit igen.

  Kram Maria

  SvaraRadera
 7. Den serien är jättefin! Jag har faktiskt en löpare och en handduk just i det linnefärgade, och jag är så nöjd med det!
  Hoppas att du blir bättre och bättre!
  Kram
  Marie

  SvaraRadera