Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


söndag 7 november 2010

Längtar efter julen redan...

Hej alla goa bloggisar!
Idag har det inte gjorts många knop av mig. Jag har liksom många av er börjat tänka lite på julen och vad jag ska "hitta på" i år....letar inspiration förfullt just nu!!

Jag brukar gilla att ta vad naturen erbjuder med gran, enris mossa etc nu i början för att fylla på med mer rött i slutspurten...De levande ljusen är icke att förglömma!!!!


Detta är en bild sen förra julen....hyasinter och amaryllis och tarzetter i vitt är jag svag för...
En pyntad liten mistel är ett måste....man vill ju ha en anledning att pussa sin käraste mer än vanligt*ler...kanske kunna fjäska till sig en julklapp mer om man kysser riktigtbra! hihi...


Som sagt vitt, silver, rött och grönt är julens färger...En levande gran måste det med vara för det doftar ju bara så underbart. Många clementiner ska skalas och apelsiner med kryddnejlikor i röda sidenband sprider en underbar juldoft! I min gran har jag alltid röda kulor i glas och silver glitter. Väldigt traditionellt och heligt. Den står i sin tur på en renfäll....
Jag var på Ikea häromdagen och köpte julklappspapper i vitt och naturell brunpapp samt roliga adresslappar i form av renar och änglar...så kul att göra vackra personliga paket...
oj oj oj nu kommer tankarna som en löpeld genom huvudet...vill ha jul nuuuuuuuu!
nähä...innan jag börjar tänka på kola, knäck, pepparkakor, glögg och skinka så får jag nog lägga ner skrivandet för idag, man vill ju kunna sova i natt också!!! Inte ligga vaken och längta...
Dagens ord blir: Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge!
Ha en härlig vecka!
Kramis semlan

5 kommentarer:

 1. Vilket härligt inlägg för mig som är en riktig julfantast:)
  Det finns ju så himla mycket som man vill hinna fixa och dona med så här före jul.
  Att få lite inspiriation från andra bloggar är aldrig fel.
  Kramar//Carina

  SvaraRadera
 2. Hej! Vilka vackra bilder, nu får jag allt lite julkänningar! Tiden går så fort att man inte riktigt hänger med men snart är det JUL:)

  KRAM Helena

  SvaraRadera
 3. Hej på dig! Ja jag är också en av dem som saknat dig den här tiden. Hoppas det tunga du bär på ger med sig snart så du får njuta ed alla sinnen till julen.
  Just julen har varit en väldigt jobbig helg för vår familj i flera år men förhoppningsvis ska den här som kommer bli lugn och skön.
  Julpyssla har jag börjat med för länge sen så visst vill jag ha julen.

  Kram på dig
  Maidi

  SvaraRadera
 4. Åååå jag kan bara hålla med dig!!!!
  Längtar så att få pyssla till det med både grane, ljus & allt annat kul... :0)
  I slutet av denna vecka börjar jag sätta upp lite julsaker i min butik!! Tjohoooo
  Ha det bäst rara!!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 5. En så'n fin kupa du har. Jag hade några sådana för tre år sedan, men nu är de borta.:-) kram Stina

  SvaraRadera