Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


torsdag 12 januari 2012

Ytterligare en ängel...

Gokväll alla goa bloggisar.
Idag bjuder jag er på en ytterligare en liten ängel. Denna har min svägerska, Madde, sytt till mig...visst är hon fin!

Idag har jag varit hos min lilla ängel, dvs min älskade lilla mamma på julfest med min styvfar. Vi fick gröt och smörgås och de dansade ut granen med alla de boende på demensboendet som hon bor på. De ordnar mkt fint för de boende där. Jag vet att hon har det bra där , men det är ändå fruktansvärt jobbigt varje gång man varit där. Idag hände något fantastiskt när jag skulle gå hem. Hon sa hejdå till mig. Hon har inte pratat på länge nu så ikväll är jag rörd...

Nu ska jag krypa i säng...nattis på er allihop!
Kramis semlan

8 kommentarer:

 1. aw bless you !! it's so hard to see a loved one when they are not themselves. Lovely angel your sister made you ! Gail x

  SvaraRadera
 2. O vad härligt att hon kunde prata. Man vet så lite av vad de hör och förstår när de inte är riktigt med. Svårt att se när ens kära inte hänger med. Min mamma bara dog , i full blom 87 år. det är väl en önskedröm.
  Änglar är fint att ha. De tittar till en. Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Vilken fin ängel du fått, och en sån värdefull stund du fick med din mamma i dag. Ha en skön helg! Kram Kicki

  SvaraRadera
 4. Oj gumman, kan tänka mig att det måste kännas jätte svårt att hå din mamma där. Men som du säger de tar säkert väl hand om henne.
  Kan tänka mig att det var härligt att få henne säga ordet hejdå.
  Håll fast de orden och tänk på de ljusa minnen du har från henne.
  Kram på dig.
  Gerda

  SvaraRadera
 5. Hej fina du!

  Fint som alltid hos dig, hihihi underbart!

  Många kramar/ Johanna, Villa Svea

  SvaraRadera
 6. Jättesöt ängel!!!!
  Ja det måste ha kännts i hjärtetrakten mamma är ju mammma!!!!
  Ha en bra Onsdag min vän!!!
  Kramar Lotta

  SvaraRadera
 7. Det kanske är din lilla skyddsängel som du fick, vem vet? Himla gullig var den i allafall!!

  Jag blev faktiskt oxå rörd efter att ha läst ditt inlägg. Ens föräldrar vill man ju måna lite extra om...Det viktiga är att du finns där hos henne ibland, om en för en kort stund. Det får dig att må bra. Jag tror att hon någonstans känner din närhet även om hon inte kan visa det i sitt ansikte eller uttrycka det med ord.

  Hoppas att du får en fin vecka
  Kramelikram Veronica

  SvaraRadera
 8. Jag blir tårögd, tänk att hon pratade med dig. Jag tror att hon vet att du finns inombords, även om hon inte kan förmedla det.
  Vad roligt att boendet anordnar saker för er och dom boende. Man läser så mycket skit om boenden och liknande, men det finns även människor som bryr sig.

  Ängeln var underbar.

  Ha en bra helg!

  SvaraRadera