Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


måndag 19 november 2012

Adventsljusstakar

 Gokväll alla goa bloggisar!
Här fortsätter jag med julbilder sen förra året. Idag visar jag ett par av de adventsljustakar jag hade förra året...enkla!

I morgon skall jag och Gabriel och hans tjejkompis (flickvän?!) Tova, Emma och Hanna åka till Falköpingsost på julmarknad och äta ostbuffe och dricka denna julens första julmust. Då skall jag passa på att köpa hem lite goda ostar och annat samt enebärsdricka till jul, en och annan julklapp kanske det med blir...Ska bli jättemysigt!!

Idag går jag på ett tre veckors vik i träslöjd. Jag har ingen maskinbehörighet så det blir lite knixigt att få ihop lektionerna. Man resonerar som så att det är bättre att ha en obehörig lärare än ingen alls. Det stämmer väl kanske, fast jag är lite kluven till detta. Jag vill ju gärna vara expert på mitt ämne annars tycker jag inte man inger rätt respekt och man får ingen tilltro från eleverna....dilemma...Alltid lär de sig nått trots att man inte är utbildad, det är kanske bättre än att de får inställda lektioner...vet verkligen inte vad jag tycker i detta...kluven...

Nä, jag har en sådan j-la huvudvärk så jag får gå och lägga mig, börjar se suddigt...dax för migrän om inte tabletterna hjälper snart, och det vill vi inte för då går mysdagen åt pipsvängen.

..inte smart att sätta sig vid datorn nu kände jag...så....

natti natti

kramis semlan

10 kommentarer:

 1. Hoppas verkligen att du blir av med huvudvärken snart. Kram Stina

  SvaraRadera
 2. så fina ljusstakar.
  Hoppas du mår bättre.
  Ha en fin måndagskväll!
  Kram
  HAnna

  SvaraRadera
 3. Så fina adventsarrangemang :) hoppas du haft en skön helg, kram

  SvaraRadera
 4. Underbara Advents arrangemang.........
  Hoppas du mår bättre i dag ifrån huvudvärken. Migrän är inge kul....så du kommer iväg på myset.
  Ha det gott!
  Kram, Britt-Inger

  SvaraRadera
 5. Hej! Falbygdens brukar vi också besöka varje år.. gott med alla ostar! kram Jessica

  SvaraRadera
 6. Ostig julmarknad ...det låter sagolikt. Synd att det är så långt dit härifrån . ha så trevligt !! Hoppas din huvudvärk försvann kvickt !
  Kram Eva

  SvaraRadera
 7. Villka supermysiga advents- och julfoton!

  SvaraRadera
 8. Hoppas att din mysdag blev som du tänkt, utan huvudvärk! Julmarknader är så mysiga. Du skall se att vikarierandet går bra! Men det har du väl redan märkt antar jag?!
  Kram!

  SvaraRadera