Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


onsdag 14 november 2012

Mina drömprinsar...Hej alla goa bloggisar!
Kan ni gissa vad jag gjorde i natt?
Ja, just det...var på breaking down part 2 på bio. Vi var inte hemma innan kl 3, så lite trött är jag allt idag, men det var det värt! Fick ju se mina drömmars prinsar, Jacob och Edward...

Älskar twilligt sagan och har läst alla böcker, och numera sett alla filmerna.
Jag tycker att de har fångat upp böckerna väldigt bra. Ofta när man har läst böckerna blir man besviken på filmen, men inte i dessa filmerna! Kan varmt rekomenderas för er som mot förmodan inte sett dem ännu!!

Nu ska jag strax åka och arbeta, det är svenska lektioner som skall undervisas i. Jag är ju ännu inte riktigt klar. Har en tenta som släpar fortfarande innan jag kan titulera mig som lärarinna i svenska och hem och konsumentkunskap.

Måste  bara välkomna mina nya följare, vad kul att ni vill hälsa på hos mig här i blogglandia! Är så roligt att få kommentarer och inspireras av varandra tycker jag!

Ha en skön onsdag!
Kramis semlan

8 kommentarer:

 1. Vad skoj att gå på bio och verkligen kolla på filmer man gillar jättemycket.Ja så snygga skådisar att kolla på med .Haha Ha en härlig onsdag fina vännen.Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Men vad roligt med bio till långt inpå natten..
  Lycka till med tentan nu..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 3. hade jag aldrig orkat....
  men det är roligt med bio.
  Så vackra grejer du har sytt...
  Mycket imponerad!!
  Kram ulla

  SvaraRadera
 4. Oj här var något som jag inte alls känner till. Har förmodligen missat något.
  Du har rätt, börjar man mata fåglarna så får man hålla på fullt ut och det gör vi. Men vi brukar inte börja förrän det blir kallt. det är så roligt att sitta och titta vilka fåglar som dyker upp vid matbordet.
  Ha det gott !! Kram Eva

  SvaraRadera
 5. känns nästan som man är en utomjording när man inte sett de där=)
  förstår att du ler när du tänker på min flygresa..förstå vad snygg jag var med kvistlacken rinnandes över hela bringan men...jag missade iallafall tvn=)
  Ha det gott!
  Kram Gabriella

  SvaraRadera
 6. Åhh, tänk jag som inte har sett filmerna eller läst böckerna. Det där är absolut inget för mig har jag intalat mig. Får väl se i framtiden, jag kanske vänder:))

  Kram Teres

  SvaraRadera
 7. Hallå! Ja jag tycker också om Twilight filmerna men har inte läst böckerna så jag kan inte jämföra. Sista filmen har jag inte sett men den har ju nyss släppts...så det blir nog så småningom=)
  Kramar/Nettan

  SvaraRadera
 8. Jag skulle garanterat somnat om jag skulle gått på bio mitt i natten... vilken fin presentation du har längst upp. Härlig spridning i åldrarna på barnen. Själv har jag fem barn mellan 5 månader och 13 år. Fullt upp nästan jämt med andra ord :)

  Kram/M

  SvaraRadera