Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


torsdag 21 februari 2013

Barnvakt idag...

Hej alla goa bloggisar!
Jag har haft lite fullt upp de sista dagarna och inte hunnit in hit så mycket, tyvärr. Idag blir det med fullt upp! Först kommer lilla Edith hit ett par timmar (det är Edith och hennes mamma på bilden, fast Edith har hunnit bli ett och ett halvt år nu) sen är det kören i kväll. Ska bli skönt att sjunga lite. Förra övningen kunde jag ju inte gå på pga förkyldningen. Jag hostar fortafarande på kvällar och tidig morgon, fast jag ska nog klara av att sjunga lite iaf...

När Edith är här ska vi leka med dockvagnen, titta i böcker och leka med hennes nallar. Hon älskar sina små nallisar och visar gärna upp dem. Vi ska fika och mysa medans mamma får en stund för sig själv.

Nu skall jag försöka hinna sno ihop en kaka så jag har något gottit att bjuda på till kaffet när de kommer kl 10...

Ha en go torsdag!
Kramis semlan

4 kommentarer:

 1. Så roligt och passa Edith, låter
  gott med fikat också.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. En liten sötnos ser jag.:-) Kram

  SvaraRadera
 3. Tack ♥

  Är alldeles säker på att ni fick en mysdag du och Edith :-)))
  Titta i böcker å leka m nallar det låter som när jag är hos LillPrinsen :-))))
  Må så gott vännen .
  kramelikram Bittan

  SvaraRadera
 4. Hej! Så himla söt hon är! Har det bra!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera