Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


tisdag 12 februari 2013

Semledagen!


Godkväll alla goa bloggisar!
Nu mår vi bättre igen i familjen...skönt!
Idag är Hanna hos sin bästis Ida Kvist och ska sova över hos dem. Det är ju sportlov nu här hos oss.
Jag har kört Gabriel till backen...jag vill med ha ork i kroppen och mod att slänga mig i snön som när man var yngre och piggare och mindre i omfång...visst ser det härligt ut?!

Nu skall vi äta ost och baconburgare med pommesfrittes från Sibylla och krypa ner i tv-soffan och titta på del två av tv-serien Arrow i kanal 5...Himla spännande serie verkar det som hittills...

Ha en skön tisdagskväll och hoppas ni sparat någon semla som jag kan äta i morgon!
Kramis semlan

2 kommentarer:

  1. Hej! Skönt att höra att du mår bättre! Roliga bilder:) Vi har sportlov nästa vecka. Har det fint! Kram Sirpa

    SvaraRadera
  2. Härligt att du mår bättre vännen.Mysiga bilder.Mina kidz har sportlov nästa vecka.Kramar Rita ♥

    SvaraRadera