Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


torsdag 7 februari 2013

Hylla i köket...

Godmorgon alla goa bloggisar!
Idag visar jag er en hylla i köket, som ändrar skepnad mellan varven, här hos oss. Tittar ni noga så ser ni min alldeles egen lilla kokbok som jag skrivit och tagit foton till. Jag gav bort några till syskon och vänner i julklapp...Himla roligt att göra! Finns på bla vista print och printlife om ni vill göra egna böcker. Blir väldigt personligt att ge bort eller varför inte göra en bok om barnens första år etc..

Jag är fortfarande väldigt förkyld och i natt har jag inte kunnat sova för det har skavt så i halsen så nu känner jag mig väldigt trött...sitter och tittar lite hemma hos er, men strax blir det till att vila en stund, ögonen börjar rinna och ögonlocken vill fällas ner hela tiden...hujedamej!!

Ha en go torsdag!
Kramis semlan

3 kommentarer:

 1. Hej! Vilken mysig liten hylla! Krya på dig och hoppas du mår bättre snart! Prova har en trevlig dag!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 2. Vilken mysig hylla !Krya på dej vännen och hoppas du mår bättre snart .Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 3. jag gör vanlig bulldeg, men utan socker och kardemumma, innehållet är precis som du skrev ost, baccon, men istället för tomatsås så brukar jag ta ketchup, men det är säkert bättre med tomatsås som ofta innehåller mindre socker.
  Hanna

  SvaraRadera