Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


torsdag 29 april 2010

Har stoppat huvudet i hatt asken!?!

Hej alla goa läsare!
Idag har jag varit redig och fixat ett inlägg redan igår som jag lade in på "schemalagt"...men jag måste stoppat huvudet i min nyinköpta hattask, för det finns inget inlägg publicerat idag. Jag som tyckte jag var smart! Det står att det ska publiceras idag kl 11.17...hum kanske kommer 23.17 då eller? Jag fattar ingenting...


Är det någon som vet förklaringen får ni gärna kommentera så jag lär mig något!

Hattasken tycker jag är fin så det är ju synd att jag lade huvudet däri, ska försöka ha det på rätt ställe i morgon, dvs mellan axlarna*ler.

Vi får hoppas att inlägget kommer...det är lite goa bilder från altanen, dagens möbel och dagens ord, ja lite smått och gott från mig helt enkelt!
Jag får återkomma med ett nytt inlägg i morgon på samma tema om det inte kommer ikväll!

Ha en bättre torsdag än vad jag har haft!

Kram semlan1 kommentar:

  1. Tyvärr så kan jag inte hjälpa dig för jag har aldrig testat att göra så själv :(

    Men det var en härlig hattask du fått tag i *ler*

    Trevlig Valborg!
    Kramar

    SvaraRadera