Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!



Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.



Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!



Välkommna till mig!

MVH: Semlan


tisdag 15 februari 2011

Alla hjärtansdag igår....

Godmorgon alla goa bloggisar!
Hoppas att ni hade en härlig alla hjärtans dag igår!
Jag själv började dagen med att ta med alla barnen till min älskade lilla mamma. Vi hade med oss röda tulpaner och god fika till henne.Vi hade även med oss godis i en hjärtanask som en liten vänlig gest till personalen för god omvårdnad!

Sen var jag och barnen och handlade. Marika skulle köpa hörlurar till Simon i alla hjärtansdag present och Elin skulle överraska sin pojkvän, Emil, med middag. Hon skulle göra en rotsaksgratäng, sallad och entrecout, och sen skulle hon servera kladdkaka och grädde. Marika skulle bjuda Simon på potatisgratäng och marinerad fläskfile och sen skulle hon också bjuda på kladdkaka. Jag själv köpte entrecout och gjorde klyftpotatis med kantarellsås och sallad och sen blev det kaffe och glass samt godishjärtan. Själv blev jag överraskad av min älskade gubbe med en bukett tulpaner. Han är inte direkt den romantiska typen som ni säkert förstått, så jag blev glatt överraskad! Tänk vad lite kan göra mycket! Kändes lite konstigt att sitta bland alla flyttkartonger och mysa...konstigt är det att bara vara 4 vid middagsbordet när man är van vid det dubbla...barnen bara växer och växer...hujedamej..


Som ni säkert förstår så har vi fullt upp med flytten nu. Vi har haft god hjälp av min bror Patrik och hans sambo Martina i helgen. De har slitit hårt för att hjälpa oss tömma vår vind! Tack snälla ni!!

Idag ska vi ta en dag off och bara vara. Vi har tömt både garage , vind och övervåning nu. Det är bara kontoret kvar att tömma uppe. Allt står nu packat och klart för avfärd mot Ulricehamn på nedervåningen...oj oj vad lådor. Vi sover på madrasser i vardagsrummet nere allihop. Känns lite som att campa...hihi...ska bli såååå skönt att få sova i sin säng i slutet av nästa vecka...

Ville ge er alla ett alla hjärtansdag hjärta igår, men hann ej ut hit till blogglandia igår så ni får ett hjärta av mig idag istället. Tack för era fina och uppmuntrande kommentarer. Alltid lika roligt att läsa!

Nu ska jag och Hanna åka till Ikea och förhoppningsvis fynda lite samt titta och få lite inspiration...måste ut på något roligt nu. Ska fika med Angelica och hennes barn i eftermiddag, snacka om att det blir inredningsprat då...hihi....vi tappar helt bort tid och rum när vi sätter fart, till barnens stora lycka(då kan de leka läääänge)...

Dagens ord blir:
Ett fynd är något man inte har användning för till ett pris man inte kan motstå...

Ha det gott och " carpe diem"...
kramis semlan

5 kommentarer:

  1. Vilken kanondag du fick i går.Låter bara så härligt så.Ja flytta är så jobbigt så ,men roligt när man kommer till det nya stället.Vad skoj med Ikea och lite fika snack med en god vän.Önskar dej en fin dag.Varm kram Rita ♥

    SvaraRadera
  2. Hej Semlan!
    Det låter som ni alla hade en fin Hjärtedag igår! Mycket smarrigt bjöds det på oxå!

    Hoppas det går bra med flytten nu!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  3. Du har verkligen fullt upp. Men du fick en bra alla hjärtansdag!
    Hoppas att ni hade en bra och inspirerande dag på Ikea.
    Kram Kicki

    SvaraRadera
  4. Det är väl härligt med såna dagar att man skämmer bort varandra lite mer.
    Ja jag kan tänka mig att det blev lite tomt vid bordet, jag vill ens börja tänka på det att mina barn blir så stora att de någon gång ska lämna huset, ler. Jag vet bättre men än så länge är det inte aktuellt här än, de är bara 9,7,5, och 1.
    Tur att ni får så bra hjälp med flytten, det är guld värt.
    Jag önskar er lycka till i all röra.
    Kram Gerda

    SvaraRadera
  5. Hoppas det blev några fynd på IKEA. Ja, ska man flytta har man fullt upp...hoppas allt ska gå bra för er nu.Ska bli kul och se vilket hus som kommer upp på headen framöver:) Kram Sofie

    SvaraRadera