Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


måndag 20 juni 2011

Första bilderna på vårt nya hus!

Hej alla goa bloggisar!
Nu var det ett bra tag sen jag var aktiv på min blogg, men nu ska det bli lite fler inlägg framöver!
Idag visar jag er för första gången bilder på vårt nya hus. Håller på för fullt att skapa mys och hemtrevnad här med!!!


Så här ser det ut vid ytterdörren...fler kort kommer...jag lovar!
Jag har varit och köpt mig en ny kamera, men det är så ruggit och regnigt och sent att det inte blir så bra bilder, så ni får hålla er till tåls...
Dagens ord blir:
I det enkla bor det vackra!
Sov gott och tack för många inspirerande bilder från er på era bloggar och tack till er som skickar kommentarer. Alltid så roligt att få respons här på bloggen!
Kramis Semlan
2 kommentarer:

 1. Vad fint ert nya hus är och det verkar vara en helmysig trädgård. Hoppas ni trivs där. Ska bli roligt med fler bilder sen.

  Ha en bra midsommarvecka

  Kram från Mig

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att få se ert nya hus :)
  Säkert komer du att sätta din egen hemtrevnad i både hus och trädgård.
  Kram Annika

  SvaraRadera