Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!



Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.



Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!



Välkommna till mig!

MVH: Semlan


tisdag 29 maj 2012

Dekorerat bröllopstält....


HEJ ALLA GOA BLOGGISAR!

Idag visar jag er några bilder från bröllopstältet som jag och min dotter Elin dekorerade inför min bror Patrik och hans blivande(numera) hustrus bröllopsfest i lördags.
Det krävdes en hel del tyg för att klä in väggar och tak. Lovord till IKEA från oss. Där inhandlades det mesta inför festen...silvervas till brudbuketten, silverljusstakar, spets, vita lakan, glaskrukor, servetter, ljus, solcellslampor, lyktor till träden utanför etc..

Allt gick i lime, rosa och vitt samt silver...




Det var lite jobb att få till det. Vi är ju glada amatörer, men det var fantastiskt roligt att få göra fint åt dem. Det betydde mycket för mig att få göra detta tillsammans med Elin. Önskar mamma skulle fått uppleva detta med, men hon var med i kyrkan iaf. Det är jag glad och tacksam över! Det var så vackert i kyrkan att tårarna rann på oss lite till mans...

Det blev verkligen ett lyckat bröllop!


Nu ska jag strax gå till sängs. Skall bara lukta lite på liljekonvaljerna och syrenerna som jag och Elin plockade då vi tog en cykeltur idag under kvällen...är ju bara såååå ljuvligt!!

Dagens ord blir:

Kom ihåg att inte ta något för givet, det är livet alldeles för kort för!


Natti Natti
Kramis semlan

8 kommentarer:

  1. Vilken lycka att få hjälpa till med någons bröllop!!!, ni gjorde verkligen ett fantastiskt jobb du och din dotter!!!!! Underbart fint dekorerat!!!!!,

    Lika roligt att göra något för sig själv är det att få göra något för någon annan man tycker om.......nästan en härligare känsla, tycker jag.

    Ha en mysig onsdag vännen.
    Kramelikram Veronica

    SvaraRadera
  2. Så vackert det blev !! Du är verkligen duktig och har blick för färger och material så att det blir fint. Och så roligt att göra något med sin dotter. Där instämmer jag till fullo. Kram Eva

    SvaraRadera
  3. Va fint ni fixat :-) Brudparet måste varit helnöjda !!!
    Roligt att få gå loss och dekorera kan jag tänka mig, det är precis vad jag är i högsta hugg ned att planera,
    fast till namngivelsen istället för till bröllop. Mycket jobb är det men såååååå kul :-)
    ha en fortsatt mysig vecka
    Kram Bittan

    SvaraRadera
  4. Så flinke dere har vært og for et vakkert resultat ! All ære til dere ! Klem fra Margrethe - Norge

    SvaraRadera
  5. Vad duktig du är och vad fint ni gjort. Du har ju massor av ideer. Bröllopsparet måste ha varit mer än nöjda. Underbart och ljuvligt. Kram.

    SvaraRadera
  6. What a lovely job you made of the marquee ! beautiful photos ! Have a nice weekend...Gail x

    SvaraRadera
  7. Men så jättefint ni fick till det du och dottern...
    Vilket jobb ni lagt ner men samtidigt förstår jag att ni hade roligt..

    Kram Maidi

    SvaraRadera
  8. Ser jättefint ut! Måste ha varit ett riktigt sagobröllop!/Lila-Christina

    SvaraRadera