Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


måndag 15 oktober 2012

Filmtips.....

Hej alla goa bloggisar!

Nu är bröllopet över och det var jättelyckat!
Pappa och Anita var nöjda och vår överraskning som jag nämnt var att Kenneth Claesson (som lägger om taket hos oss nu med sin firma KCE takservice) kom och sjöng Elvis låtar. Han var bara så duktig och Brudparet gillade honom jättemycket! Blev en perfekt överraskning!!
                                                                                                                               

Idag ska jag ta igen mig. Jag har tenta i specialpedagigik i morgon, men jag känner mig inte riktigt redo. Vet i sjutton om jag orkar skriva den i morgon. Som jag nämnt har det varit lite mycket nu och jag har haft svårt att koncentrera mig på studierna...får se om jag chansar...

I mina kommentarer från förra inlägget fick jag en kommentar från José som påminde mig om hur mycket jag älskar filmen höstlegender...Delger er ett klipp från You Tube...njut...
http://youtu.be/KtnzPQn4ExU

Ska bädda ner mig i soffan i kväll och se denna filmen igen! Får ta fram den stora skurhinken och en trasa då jag gråter floder varenda gång jag ser den. Det är fyra filmer som jag på rak arm kan säga att jag gråter till och som jag älskar, det är Höstlegender, Dagboken (The Notbook), Ett kärleksbrev och Stekta gröna tomater. Alla ligger på min topplista!! Se dem!!
 
Andra filmer som ligger på min topplista är Den förste riddaren (Julia Ormond, Richard Gere och Sean Connery), Patrioter (Mel Gibsson, Heath Lethger), Mannen med järnmasken och Stolthet och fördom....
 
Tack José för din kommentar här på bloggen, den fick mig att le!
 
Sköt om er allihop!
Kramis semlan
 
P.S. Bilder från bröllopet kommer.D.S
 

4 kommentarer:

 1. Kikar in och önskar dej Lycka till i morron om det blir något !!!Mys och njut .Ha en skön måndag.Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Oj vad du har varit i farten! Bra med en film att v8ula upp sej till!/Lila-Christina

  SvaraRadera
 3. Jag kan också gråta lite till vissa filmer. Här får du ett filmtips där du däremot sitter och suktar över en urtjusig karl. En väldig feel-good-film. THE HOLYDAY.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. ÅÅ tackar för filmtipset! Har inte sett den..skurhink och näsduk..jag noterar ;)

  Kram kram Sanne

  SvaraRadera