Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


tisdag 27 november 2012

Goddag alla goa bloggisar!
Nu har första hyasinterna kommit in även hos mig...ljuvligt. Jag har börjat pynta inför första advent nu. Har en förhoppning om att bli klar till fredagkväll. Vore skönt att bara kunna njuta av att det är nystädat och fint här hemma, och kanske av en kvällspromenad och gå och titta på alla vackra julfönster som börjar bli klara inför julen...det är så vackert att promenera när ljusen i fönstren brinner och en och annan gran och ljusslinga lyser upp mörkret i trädgårdarna...

Nu skall jag ringa och boka tid för att gå på spa. Fick det i julklapp förra året och har inte löst in det ännu. Gäller bara i ett år, så nu har jag fått bråttom om jag ska hinna utnyttja gåvan...Jag vill gärna ha en helkroppsmassage, men mentalt fixar jag inte beröring från okända människor, inte av kända heller för den delen. Låter ju så härligt, men hela jag låser mig och jag blir spänd som en båge av beröring...det får väl bli fotmassage och bastu eller dyl.

När Elin kommer hem kanske det blir ett besök till jönköping och Ikea...har inte bestämt mig för om jag orkar ännu. Man blir trött av att arbeta som träslöjdslärare, även om man slutar tidigt som jag gjort idag...hög ljudnivå och viss attityd hos vissa elever tar hårt på krafterna även fast jag älskar att arbeta med ungdomar!

Vila och en kopp kaffe kanske gör susen.
Dagens ord blir: Kaffetåren den bästa tåren är, av alla jordiska drycker!

Kramis semlan

10 kommentarer:

 1. Var ljuvligt med spa, det skulle jag med behöva. Men helkroppsmassage, när tack. Där håller jag verkligen med dig. Jag skulle nog inte kunna njuta utan bara vänta tills det är över hur skönt det än är tyvärr. Önskar jag vore tvärtom.

  Här är det advent nu och vi myser verkligen. Jag bakar julgodis på löpande band till julmarknad och snön kom häromdagen. Underbart

  Kram Teres

  SvaraRadera
 2. Spa........åh det låter underbart!
  Helkroppsmassage tror jag inte jag skulle kunna njuta av direkt.

  Har inte en endaste liten hyacint ännu, måste försöka få inhandlat några imorgon...............

  Kram Anneli

  SvaraRadera
 3. Jag har också börjat pynta och hoppas på att vara klar före helgen,,,håller med om att det är såå mysigt att se alla julpyntade hem!!!
  Kramar från Nettan

  SvaraRadera
 4. Aldrig någonsin har jag varit så tidigt ute som i år.. Helpyntat är det här.. Hade jag inte kunnat tro för ett par veckor sen,

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 5. Spa låter som en perfekt avkoppling nu när vi härjar runt lite extra. Fotmassage är inte fel. Jag älskar det. Mysigt med hyacinter och vackra krukor.Här är vi försiktiga med just den blomman för vi nyser när den börjar dofta.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 6. Hej. Första gången jag är här tror jag. Du har en jättefin blogg ;) Jag läser att du är träslöjdslärare!!!! Jag blir faktiskt lite avundsjuk ;)
  /mia

  SvaraRadera
 7. Hej. Mysig blogg. Gillar krukan på bilden.
  Lycka till på spa.
  Kram Aina-Kristin

  SvaraRadera