Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


måndag 3 december 2012

Hannas första konståkningstävling- Åsundaslingan 2012 

 Hej alla goa bloggisar!
Idag visar jag er bilderna från Hannas konståkningstävling, slinga, från den 25/11-2012. Det var en stolt mamma och pappa som satt i publiken och tittade på sin isprinssesa!

Gissa om hon var nervös! I omklädningsrummet precis innan start sa hon:- Mamma, jag tror att jag fått sånt som du har, scenskräck eller vad det heter...Medalj och blommor fick hon efter sitt mycket lyckade nummer och Elins kompis Paulina gav henne ett underbart armband som minne.

Klänningen har storasyster Elin sytt. Hon håller just nu på att sy en ceris kläning med cerisa paljetter till kommande tävling då vitt inte syntes så bra på isen och vi blev tillsagda att det inte var att rekommendera vita kläningar på isen...det ska bli en julklapp.

På tal om julklappar, har ni handlat färdigt era ännu? Jag ska "öppna" en julklapp sen förra året och det är en halvdags spa behandling jag fick av mamma och Siim på Divya SPA, en bodyscrub och japansktvagning samt lunch och kaffe den 19 dec med min svägerska Martina. Det ska bli skönt innan jul att riktigt få koppla av och rå om sin kropp och själ...har aldrig varit på spa förut så det ska bli spännande.

Nu piper det i ugnen att fisken är färdig så jag avslutar detta inlägg med dagens ord: Simma lungt!

Kramis semlan

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Vilket härligt namn på bloggen du har & dottern ser ut att ha talang.
  Själv var det måååånga år sedan jag stod på ett par skridskor!
  Ha en bra vecka.
  //m

  SvaraRadera
 2. Så heldige dere er som har ishall i nærheten.jeg har alltid drømt om å danse på skøyter...og om ikke jeg fikk,tenk om mine unger kunne????Men her er ingen ishall,og det er timevis til nærmeste.Men...nå er det så kaldt ute at kanskje vi kan prøve lykken med skøytene ute på vannet,som nok har frosset til???
  Din datter ser så flink ut,så stolt du må være!Det er så kjekt når ungene våre er aktive med noe...holder seg i aktivitet og er sunne og friske.Det beste med livet :)
  God uke til deg!
  Toveklem:)

  SvaraRadera
 3. vilken fantastiskt söt tös du har och en fin klänning systern sytt..

  SvaraRadera