Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


onsdag 12 december 2012

Mammas cooling...

Go´kväll alla goa bloggisar!
Här kommer ett snabb inlägg från mig och dagens bild är på vår dotter Hanna som hemskt gärna vill börja spela gitarr... Hon har fått låna en aukustisk gitarr så hennes ena julklapp från oss skall bli att få börja musikskolan i vår...På bilden har hon dock Emils gitarr (Elins kille)Nu kommer storasyster Marika med pizza...mums!!

Ha en go onsdag!
Kramis semlan

2 kommentarer:

 1. Åh vad skoj det verkar att spela gitarr! vilken fin julklapp<3 pizza lät inte fel ;=)kram Jessica

  SvaraRadera
 2. Fin bild,
  Mysigt med pizza kväll
  Ha en skön kväll
  Ps, har en liten utlottning hos mig

  SvaraRadera