Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


torsdag 6 december 2012

Hej mitt vinterland...

God middag alla goa bloggisar!
Här kommer det ett snabbt litet inlägg. I dag har det snöat hela dagen, ett stilla snöfall, så allt är kritvitt ute. Älskar snön när den ligger vit och orörd och utan spår och missfärgningar. Blir helt förtrollat ute då! Jag hoppas att snön får stanna kvar till jul så det verkligen blir en vitt jul i år!

Nu ska jag städa lite och sen är det dax för konståkning med Hanna ikväll igen...

Ha en go torsdag!
Kramis semlan

6 kommentarer:

 1. Håller med dej att vit snö som är orörd är bara så vacker.Men gillar inte snö annars...Ha en skön torsdag vännen.Kramar Rita ♥.

  SvaraRadera
 2. Visst ör Eetu härligt med vitt ute och några grader kallt .men nu räcker det ned snö.. ha en skön hhelg

  SvaraRadera
 3. Hej vännen ♥♥ underbart vackert ute nu..här blir det helgjobb nu!ha en fin Andra advent! kram kram Jessica

  SvaraRadera
 4. Jag tror faktiskt att ni har mer snö än oss uppe i norrland! Men vi kommer att få så det räcker under vintern ändå=o Men visst blir det vackert med lite snö=) Kram/Nettan

  SvaraRadera
 5. Älskar december och all snö!!! Det blir så vackert på alla träden och tyst och lugnt som en dov tystnad ute ... Härligt!!!!
  Ha en fin måndag !!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Tittar in till dig för att se hur du har det med snö och kyla.
  Äntligen har vi fått en riktig vinter med massor av snö här nere hos mig i Blekinge.
  Kram Annika

  SvaraRadera