Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!



Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.



Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!



Välkommna till mig!

MVH: Semlan


fredag 15 februari 2013

Det som göms i snö kommer upp i tö....

Bilden är från "finrummet" här hemma...vitt som snö...
 
Hej alla goa bloggisar!
Jag undrar om det är som det gamla ordspråket säger:
-Det som göms i snö kommer upp i tö,
För då kanske mitt "ork" kommer fram när snön går bort!?!?!!
Vad tror ni?
 
Idag skall vi åka och gratulera min "kvädinna" Vivi på födelsedagen. Det ska bli skoj att träffas nu. Det har ju varit så mycket tråkigheter så det ska bli skönt att bli bortbjuden och lite bortskämd en kväll hos goda vänner, det var längesedan vi träffades...
 
Igår var svärmor och svärfar här och firade alla hjärtans dag med oss. Vi bjöd på Våfflor med grädde och sylt till kaffet och sen åt vi en Amerika inspirerad kvällsmat bestående av fritterade lökringar, kycklingklubbor/vingar, friterad klyftpotatis, sallad, oliver och olika dressingar...det var gott och flötigt....mums! Vi fick en ask med godishjärtan i present av dem...snällt!
 
Nu ska jag greja med lite lunch till mig och barnen. Det blir en enkel potatis och purjolöksoppa med bröd och ost till. Värmande i kylan.
 
Ha en trevlig fredagkväll!
Kramis semlan

7 kommentarer:

  1. Låter härligt !Ha nu en riktigt riktigt mys pys fredag vännen.Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  2. Håller med dig om att det är en "seg" tid nu.............vi får hoppas på att vår energi kommer när snön försvinner och vi närmar oss vår!

    Vill önska dig en fin helg min vän,
    PS. kul att du bloggar igen,
    Kram Anneli

    SvaraRadera
  3. Hej! Låter att du hade en fin dag igår! Alltid roligt att träffa familj och vänner! Vad fint du har i bilden! Önskar dig en skön helg!
    Kram Sirpa

    SvaraRadera
  4. Låter ju verkligen som om du hade en riktigt fin dag igår.
    Vilken fin bild!
    Kram Bodil.

    SvaraRadera
  5. Visst skulle det behövas lite extra energi allt=) men en månad till så kanske det börjar smälta undan lite...ha en härlig söndag
    kram GABRIELLA

    SvaraRadera
  6. Hoppas du hade det trevligt :) det behövs lite glädje denna årstid...men jag ska söderut på lördag, tack och lov..ha de, kram

    SvaraRadera
  7. Det är en seg tid nu, det enda jag längtar efter är att snön ska försvinna och att man ska kunna börja ana våren. Längtar efter sol!!!

    Trevlig kväll!
    Kram Marie

    SvaraRadera