Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


torsdag 18 augusti 2011

Sveriges charmigaste hemHej alla goa vänner!
Jag är med och tävlar som mys och hemtrevnad i tävlingen sveriges charmigaste hem...vore himla kul att vinna inredning för 30000kr så jag ber er att hjälpa mig få röster! Kolla in http://www.sverigescharmigastehem.se/ ...Tack på förhand! Kramis semlan

3 kommentarer:

 1. Precis en sån rak trappa har vi, har funderat hur vi ska fixa till den. Det här var jättefint, ska visa maken bilden. Och grattis, så häftigt och vara med och tävla om Sveriges charmigaste hem.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Hej!
  jag röstar givetvis på dig. Verkligen mys och hemtrevnad! //Kram Karin

  SvaraRadera
 3. Hej Semlan!
  Hoppas allt är bra med dig! Nu har jag varit inne o röstat:)

  Kraam Jenny

  SvaraRadera