Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


tisdag 27 mars 2012

Sytillbehör...

Godmorgon alla goa bloggisar!
Idag visar jag er mina söta små knappburkar...alla köpta hos Linda i Symaskinsbutiken i Ulricehamn!
Det är så kul med burkar, när jag var yngre samlade jag på burkar, både stora och små...kanske ska leta på vinden i mitt barndomshem och se om det finns något kvar...
Nu har jag påskat färdigt i köket och jag har påskat med påskliljor och penseer i krukorna ute OCH jag har premiär grillat!!!
Nu sitter jag och har en kort rast mellan föreläsningarna på högskolan så jag passar på att göra ett snabbt inlägg...
Mkt nu...
kramis semlan

2 kommentarer:

 1. Grattis till premiären, har åsså försökt påskpynta lite, är dock ej klar på långa vägar!
  Ha e n fin tisdag!

  SvaraRadera
 2. Kan inte annat än hålla med, det är så kul med vackra burkar av olika slag!
  Blir så sugen på påskpynta och vårpyssla, men vi flyttar ju om en månad så här rensas och packas det mest..inte lika kul..

  KRAMIS

  SvaraRadera