Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!



Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.



Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!



Välkommna till mig!

MVH: Semlan


torsdag 15 november 2012

Jul jul strålande jul...

Hej alla goa bloggisar!
Nu har jag skickat iväg alla barnen till skolan och sitter här och snippar på en kopp gott kaffe. Precis som många av er andra är jag lite sugen på att få sätta igång med julstöket nu...

Jag känner mig väldigt kluven i denna fråga...jag vill börja nu med en gång, samtidigt så vill jag att man inte börjar för tidigt...jag förespråkar skyltsöndag, första avdent, och då går jag emot mig själv om jag börjar nu...eh...ja, ni förstår dilemmat...ler...
 Att börja surfa runt och kolla efter ideer är ju inte en dag för tidigt iaf...ler...Just nu tittar jag på gamla kort igen för att se vad jag gjort tidigare år...dessa bilder är från förra året...
Jag lade ju ut lite bilder häromdagen med, och kommer fortsätta med lite gamla bilder tills jag har nya att visa...häng på om ni vill...kan jag inspirera någon så är jag glad!

Idag skall jag bara ta det lungt, kanske dansa med dammtrasan om jag bara hittar orken till det...tvätten svämmar över i tvättstugan också...så tråkigt bara....ja, ja, jag vet att jag får ta mig själv i nackskinnet, men jag VILL INTE!! Hela min själ skriker nej nej nej...Jag är iaf uppe och njuter av morgonen trots att jag gärna ligger var i sängen...det är ju positivt...ler...

Dagens ord blir: Morgonstund har guld i mun...

Kramis på er alla!

semlan

8 kommentarer:

  1. Hej, jag funderar på att börja i helgen att pynta, då mest för att jag jobbar helgerna nu innan advent. Meen en sida säger ändå att jag ska vänta :) Vi får se vad jag känner i helgen.
    Inspirerande bilder är det.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Häromdagen tittade jag i sparade tidningar
    och just det här reportaget från ditt hem
    såg jag. Underbara julbilder, vilken skön
    julstämning. Roligt och planera denna julen nu.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  3. Bara så himla fina julbilder,härlig skön julstämmning.Ha en skön torsdag vännen.Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  4. Ja man vill verkligen börja nu men med lite enkla stämningsfulla saker kan man ju börja nu eller hur?
    Här har jag hängt gamla skridskor på en krok och en stor kvist med larixskottar fick följa med hem, men mer följer:)
    Ha en skön helg.
    Kram Gerda

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Så fina julbilder!
    I år är jag mera mentalt förberedd för julen. Förra året jobbade jag.
    Kram Anette

    SvaraRadera
  6. Vilka fin bilder,, så fint du har det!
    Önskar dej en fin helg
    Kramisar Kathrine

    SvaraRadera
  7. Hej goa Semlan! Blev så glad av dina rader häromdagen, trodde du glömt bort mej eftersom jag är en dålig bloggvän numera. Vilka underbart fina bilder från förra årets jul, dessa behöver jag då jag inte alls kan känna samma längtan som jag brukar. Hoppas allt är bra med dej? Kram kram Camilla på Holm!

    SvaraRadera
  8. Lite samma här.........i butiken har jag börjat julpiffa nu..............men hemma väntar jag till veckan före advent.

    Njuter av dina härliga inspirationsbilder.............

    Kram söta du,
    Anneli

    SvaraRadera