Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!



Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.



Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!



Välkommna till mig!

MVH: Semlan


lördag 17 november 2012

Mer återblickar sen förra julen...


Godmorgon alla goa bloggisar!
Idag blir det lite mer tillbakablickar från förra julen...


 
Sitter och tittar lite på vad det var jag hade egentligen...Har bra minne men kort...ler...Ser att jag iaf sydde lite kuddar och dukar förra året...fast många är köpta med. Ser att det är kuddar från Åhlens i köksoffan tillsammans med min egentillverkade...


Hittade en bild från Hannas rum också. Om ni ser den lilla dockan där med prickig baddräkt så är det min docka sen jag var riktigt liten. Den har 40 år på nacken nu...nostalgi på hög nivå! De röda gummistövlarna har jag med haft när jag var liten....



Denna bild är från förra årets dörrkransbindning. Jag har varit i skogen och plockat mossa i år, men jag har inte tagit mig tid att binda kransar ännu. Får se i veckan som kommer...börjar verkligen bli dax nu!

Var på Ikea häromdagen och kollade in årets nyheter. Dessa svampar köpte jag förra året till minsta dotterns rum. Blev så söta i hennes gran....Köpte en glöggbricka och lite servetter och ljus samt rödprickigt julklappspapper. Blev faktiskt inte vidare sugen på deras julsaker i år...
 
Idag ska jag städa på förmiddagen för i kväll får vi gäster. Ska in till stan och handla mat till dess också. Ska surfa runt lite först och se om jag hittar något nytt att bjuda på. Vet inte alls vad jag är sugen på...
 
Ha en underbar lördag mina vänner och tack för att ni lämnar små kommentarer. Blir ju så glad över dem som ni vet!
 
Kramis semlan
 

6 kommentarer:

  1. Jättefint :) Här skulle jag ha julpyntat men väntar till veckan.
    Iår får jag ju pynta ett nytt hus, ska bli så kul hihi.
    Kram och trevlig helg

    SvaraRadera
  2. Hej fina du!

    Man blir alltid så glad och härligt inspirerad när man tittar in till dig! Jag riktigt längtar till att börjar pynta fram det där röda men väntar nog ännu ett litet tag. Här på trappan ligger pumporna i halmen och de är fortfarande lika fina.Har svårt för att ta bort dem. När jag såg din krans så blev jag sugen på att göra en egen i år. Vissa år "latar jag till det" och köper och andra år gör jag en egen. Såg att du hade likadana skidor som jag. De är så himla söta, tycker jag.

    Ha det gott och sköt om dig!
    Kraaaam Veronica

    SvaraRadera
  3. Hej vännen !
    Visst är det kul med tillbaka blickar och JULEN är alltid extra rolig att minnas...=)

    Kram Ninni

    SvaraRadera
  4. Här ramlade jag in. Dundermysig blogg! Hit vill jag fler gånger! :)
    Kram och så klart trevlig helg

    SvaraRadera
  5. Härliga bilder1
    Ja, nu börjar man att längta efter attfå ta fram alla julsakerna och pynta med tomtar och annat som hör julen till.
    Önskar dig lycka till i min Give awa yhos mig, ser att den lille tomten skulle få ett bra hem hos dig :)
    Kram
    Annika

    SvaraRadera
  6. Så mycket juligt och mysigt du hade ifjol. det är bra med bloggen att man kan titta tillbaka vad man visade. har du ljusmassa tycker jag att du ska sätta igång ett stöp. Det är så roligt och ljusen är speciella.
    Kram Eva

    SvaraRadera