Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


måndag 28 januari 2013

Längesedan sist....

Godmorgon alla goa bloggisar!
Nu var det längesedan jag skrev ett inlägg här på bloggen...som ni vet har jag haft en tung period i mitt liv, men nu är jag på väg framåt igen. Mammas begravning den 22/1-13 blev ett fantastiskt fint minne. Jag valde att sjunga Till en ängel av Sonja Alden och jag fick stöd och hjälp av Anneli och Caroline. Det var ovärdeligt!

Hanna har fyllt 9 år den 19 januari och vi har firat henne med både barnkalas och släktkalas. Bilder får ni se en annan gång då Elin har alla nya bilder i sin kamera...

Jag och Mikael har varit tillsammans i 25 år. Det skulle vi firat på årsdagen den 23 januari, men det blev korv med bröd och två sjuka barn vid köksbordet. Inte vidare glamoröst. Likadant med nyårsfirandet då influensan drabbade mig och Mikael och det blev sparrissoppa i sängen och te vid tolvslaget....det kommer väl förhoppningsvis en dag när vi kan ta igen förlorat firande...

Kortet jag visar idag är från hallen. Gillar spegeln jättemycket. Den köpte jag på Hjärtat i Ulricehamn.

Nu skall jag försöka städa lite och "komma igång"...här är det igengrott efter sjukdomar och sorg...jag har varit så trött att jag bara sover dagarna och nätterna igenom. Har bara varit uppe och ätit, sen har jag lagt mig igen....tar tid att finna nya krafter och ork....

Ha en skön vecka mina vänner och tack för ni uppmuntrar med kommentarer och meil...

Kramis semlan

8 kommentarer:

 1. Vad underbart att din mammas begravning blev ett ljus och härligt minne.Även om det gör ont och är bara så jobbigt .Härligt med kalas för tjejen .Ja 25 år är lång tid.Härligt att du är tillbaka här på bloggen underbara du .Har saknat dej söta vännen.Kramar i massor Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Jag vet vad du går igenom, miste min mamma, mycket plötsligt och oväntat, strax innan jul för något år sen och för ett år sedan miste jag min pappa. Jag fick också ett mycket fint minne från deras begravningar.
  Hoppas att du snart får dina krafter tillbaka.
  Många kramar till dig från mig.
  Annika

  SvaraRadera
 3. Hoppas att du snart får må riktigt riktigt bra du gumman.:-) Kram Stina

  SvaraRadera
 4. Hoppas att du finner kraft i vardagen med de dina trots att en bit fattas...minns att hon alltid finns hos dig...<3

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 5. Du har verkligen haft en jobbig period. det är bara att hoppas att det blir bättre nu. Och förstås att ni kan ta igen det mysiga ni tänkt. Här har också varit sjukt. det är väl en sån period nu.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 6. Hej! Hoppas allt blir bättre! Önskar dig allt det fina!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 7. Sänder dig lite styrke kramar fr en medmänniska ute i cyber världen. Mycket tufft ni gått igenom, men man reser sig sakta sakta igen.
  Ta en dag i taget och va rädda om varandra.
  Kram Lotta W

  SvaraRadera
 8. Jättefina ljusstakar. Hoppas du mår bättre snart, det blir ljusare, även om man inte tror det för stunden <3

  SvaraRadera