Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!



Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.



Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!



Välkommna till mig!

MVH: Semlan


onsdag 24 april 2013

Marika 23 år!

 
Hej alla goa bloggisar!
Nu var det längesedan jag var här i blogglandia och skrev eller tittade! Ville ge er ett livstecken och tala om att allt är okey. Jag vet ju själv att jag blir nyfiken och lite orolig om någon bara "försvinner". Man saknar sina bloggvänner om de inte skriver ett inlägg, så är det bara...

Jag har fullt upp med jobb just nu. Jag arbetar som lärare i svenska på en skola och som hemkunskapslärare på en annan skola samt som säljare på lockryd övrig tid och helger, som ni förstår är det fullt  upp här...Nästa helg konfirmeras Gabriel och den 5 Juni tar Elin studenten och vi har flera födelsedagar att fira framöver...

Idag har vi varit och firat vår älskade dotter Marika på 23 årsdagen. Som ni ser har hon gjort en redig viktresa. Från 104 kg till 54 kg på ca ett år...Otroligt! (se andra bilder av henne här på min blogg i tidigare inlägg om ni vill) Fin blev hon i kroppen också....önskar jag hade den karaktären, men icke sa nicke, än så länge har jag inte hittat den rätta motivationen....Ett stort GRATTIS till henne både till viktnedgången och framför allt för hon har födelsedag idag!!

Jag går och är lite nervös för jag har lämnat in en jobbansökan och hoppas på att få en tjänst som hemkunskapslärare till hösten. Väntar bara på att de ska höra av sig. Sista ansökningsdagen var idag...håll tummarna!

Nu ska jag rätta lite prov innan jag ska gå och nana...

Kramis till er alla:
Semlan

8 kommentarer:

  1. Vilken söt födelsedagstjej du har! Roligt att det går så bra för henne. (Tänker på vikten) grattis till henne på födelsedagen!
    Jag håller mina tummar för att du ska få det där jobbet. Du är ju så duktig på att laga god mat, så vem skulle bli bättre lärare än du?!!!

    Ja, jag förstår att du har fullt upp. Ta det bara lugnt emellanåt så att du inte går in i väggen bara, utan kan njuta av livets godbitar.

    Ha det gott!
    Kramelikram Veronica

    SvaraRadera
  2. Jag önskar dig verkligen lycka till och hoppas att du snart får ett positivt svar.
    Stort grattis till din dotter.
    Kram
    Annika

    SvaraRadera
  3. God kväll på dig !

    Först och främst Grattis ! Grattis till dottern både på födelsedagen och viktminskingen...

    Oj oj vilken resa och så Duktigt av henne ! :)

    Hu håller vi tummarna att det ska gå bra med det nya jobbet!
    Ha en fin fortsättning på veckan!. Kram i h Nana gott ! :)

    SvaraRadera
  4. Hälsa och gratta dottern i efterskott .Vilken resa hon har gjort.Håller tummar och tår att du får det där jobbet nu .Ha en skön torsdag fina du .Kram Rita ♥

    SvaraRadera
  5. Grattis till Marika både med dag och viktnergången Så otroligt duktig hon har varit! Det skulle ju varit roligt om du och jag hade samma karaktär eller hur?!
    Ja självklart hålls tummen för dig kära du!
    Kram från Lena

    SvaraRadera
  6. Hej! Vad roligt att höra att du mår bra!
    Dubbel GRATTIS till Marika! Håller tummarna för jobbet!
    Har en skön kväll!
    Kram Sirpa♥

    SvaraRadera
  7. Önskar dig en skön Valborg!
    Kram Sirpa♥

    SvaraRadera
  8. Håller tummarna för jobbet och vilken otroligt söt dotter du har.

    kram Helena

    SvaraRadera