Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


fredag 27 mars 2015

Då var det dax...igen...

Godmorgon!
Idag är jag ledsen!!!
Jag har kämpat för att undkomma min depression, men nu hann den ikapp mig i full styrka. Det har smygit sig på sen i julas, men jag har varit envis och inte velat lyssna på kroppens signaler!

 Himla dumt! 

Nu sitter jag här med nya ångestdämpande mediciner, illamående, yr och orkeslös och såååå ledsen! Vad är det för fel?! Varför tar jag hand om mig själv så dåligt?

Blir till att ligga i sängen och "återhämta"mig...inte sååå jävla lätt som det låter!!
Är så himla besviken!

Många som inte varit i denna situation tror att det bara är att skärpa till sig, det trodde jag med innan jag fullständigt tappade kontrollen över min egen tankeverksamhet! Det är skrämmande att inte ha kontroll över sig själv, sina tankar och sina behov.

 Rädslan för ångest sliter i bröstet på mig! 

Jag är helt enkelt livrädd!! Att vara konstant orolig i kroppen och få gråtattacker utan att veta varför tar på krafterna. Jag kan förstå dem som inte längre orkar...

Ta hand om er och tänk efter innan ni drar förhastade slutsatser eller dömmer någon!

Kramis Semlan

2 kommentarer:

 1. Stackars dig.
  Kan inte säga att jag riktigt förstår hur du mår eftersom jag själv aldrig haft en sån djup depression, MEN jag tycker väldigt synd om dig, det måste vara en mardröm!
  Kanske kan du hitta något som får dig att må lite bättre för en stund?

  Vet inte hur jag kan hjälpa dig, vad jag skriver så känns det bara fel ,
  ta hand om dig och ta hjälp av din familj,
  varm kram från Anneli

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej snälla Anneli! Det värmer bara att få en kommentar och jag kan känna din omtanke! Tack!

   Radera