Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!



Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.



Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!



Välkommna till mig!

MVH: Semlan


fredag 10 september 2010

Äpplesäsong...

Gomorgon alla goa vänner och bloggisar!


Idag bjuder jag på ett äpple till alla er som kikar in. Har fullt med äpplen på mina små träd ute i trädgården. De bar frukt först förra året så jag är helt exhalterad över att kunna gå ut och plocka av mina alldeles egna äppleträd...Ska ärligt säga att det är svårt att hålla vikten i äpplekaketider!

Fortsätter att snörvla och nysa och må allmänt piss...kan behövas lite äpplekaka och en god kopp kaffe som tröst då...Bjuder er på en bit av denna nybakade kaka också...vaniljsåsen får ni vispa själva....*ler

Tack alla ni som sänder krya på dig hälsningar och lämnar kommentar här på min lilla blogg! Som jag sagt tidigare uppskattas det väldigt mycket!

Ni som inte vet att man inte behöver ha en blogg för att kommentera ska jag tipsa om att man kryssar i rutan anonym så går det att skicka kommentar under skicka kommentar efter varje inlägg-här nedan....alltid roligt att se vilka ni är som hälsar på...man är ju lite nyfiken av sig!!

Dagens ord blir från hebreerbrevet i nya testamentet:

Kom ihåg att visa gästfrihet, ty det har hänt att de som gjort det har haft änglar till gäster utan att veta om det...


Ha en bra fredag!
Många snörvliga kramar från en lite sjuk semlis...




12 kommentarer:

 1. Den kakan ser verkligen smarrig ut, man tackar!
  Krya på Dig!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Tack, kakan ser verkligen god ut. Här blev frukten väldigt maskätna i år och eftersom vi har unga träd så blev det inget att ta till vara på, sorgligt nog.
  Krya på dig.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack för den kakan, ser så god ut. Din stackare, vet hur du har det. Var ju sjuk förra veckan och det sitter tyvärr i ett bra tag. Känner mig fortfarande hängig, hostig och så detta irriterande kittlandet i halsen hela tiden. Men ikväll blir det vin räkor med en av mina äldsta väninnor, alltså mycket tjejsnack...
  Ha en underbar helg Semlan!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Kaka kan väl aldrig vara fel att smaka? men, tyvärr måste jag tacka nej till snörvlig kram ... smitta... du vet! *ler*

  SvaraRadera
 5. Åh så gott med kaka!!!!
  Känner lukten ända hit!
  Hoppas du blir frisk snart!
  Ha en fin Helg!
  Kram Kathrine

  SvaraRadera
 6. Hej Gumman!
  Tack för en fin äppelkaka! Jag föredrar helst lite vaniljglass på den:) Jag är en åppelälskare!
  Önskar dig en mysig fredagkväll!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 7. Åh va gott med äppelkaka! Måste göra det i helgen! Ha det så bra! Kram :)

  SvaraRadera
 8. Hej Semlan!
  Mmm vad god din äppelkaka ser ut! Tar gärna en bit eller två tack;)

  Hoppas du kryar på dig!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 9. Njut utav nyskördat ihop med en kopp starkt kaffe...du ska kanske oxå ha något annat starkt i koppen så kanske du känner dig bättre, krya nu på dig i helgen, kramen

  SvaraRadera
 10. Tack! Den var god :) Hoppas att du kryar på dig nu till helgen!
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 11. Mums, Vad god den ser ut!
  Krya på dig nu vännen! Kram T

  SvaraRadera
 12. Härligt med äpplen.
  Jag vet inte hur länge lavenderoljan står sig och jag har oljan i rumstemperatur. Det är första gången jag har gjort lavenderolja.
  Krya på dig!
  kram Anette

  SvaraRadera