Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


tisdag 8 november 2011

Babysjuk....

Godmorgon alla goa bloggisar!
Idag visar jag kort på min vagga som min älskade morfar, Sture, gjorde till mig när jag blev gravid med Hanna.Visst är den vacker, en one of a kind!

Vissa dagar blir jag bara så babysjuk. Längtar efter en baby till. Vi har dock kommit överrens om att vänta på barnbarnen...Man får vara glad att man har fyra friska barn. Men längtan efter att få hålla i ett nytt litet liv och sitta och sniffa på babydoften igen är en stark känsla...tiden med barnen bara rusar iväg och huxflux var de stora...Tur man har lite bebisar i sin omgivning man kan låna och gosa med ibland....

Så ni med små bebisar, se till att ni tar tillvara på tiden...den är så kort!


Något annat som rusar är motorn på min nya bil...hihi....åtminstone susar den fram med mig på vägarna....Min lilla peaugote har äldsta dottern blivit vid. Hon håller på med sitt körkort...det är inte billigt!! Jag har varit och hämtat min Seat leon, 1,6 multifuel, årsmodell 11 i förra veckan på Toveks i Ulricehamn. Himla trevlig personal där! Den har bara kört 1000 mil. Så glad att jag fått min nya bil! Kändes rent farligt att pendla till gbg med lilla pärlan i slutet, nu känns det tryggare!

Ligger fortfarande nerbäddad med värsta förkyldningen. Värst är hostan och slemmet. Blir tungandad...Tycker faktiskt lite synd om mig själv nu....

Dagens ord blir:
Var dag har nog av sin egen plåga...

Ha en go´tisdag, och ett extra tack till er som lämnar ett litet fotspår så jag har något att läsa och glädjas åt här i sjukstugan...

Kramis semlan

10 kommentarer:

 1. Men din stackare, hoppas det ger med sig snabbt, och att alla i familjen pysslar om dig med mycket kärlek. Lovar tala om när det blir i Expressen, men jag vet inte ens om det blir i år...och efter julreportaget så tror jag knappt på det innan jag ser det...ler. Känner igen dig i babysaknaden, vi har ju bägge många barn, och det är en speciell sorts personer som har många barn. Jag skall ju bli farmor igen i januari, och vi vet ju att det är en liten Freja. Jag har bara en dotter så jag ser verkligen fram emot att få köpa till en liten flicka. Krya på dig nu gumman!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Stackars dig. Hoppas nu att du blir fort frisk!
  Jag känner mig färdig med småbarn för egen del men sen ska de bli roligt att njuta av livets efterrätt när barnbarn börjar anlända :)
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 3. Bebissjuk är man ju lite hela tiden... De är ju så ljuvliga helt enkelt.

  Stort grattis till bilen.Jag FÖRSTÅR din lyckokänsla. Själv köpte jag min första alldeles nya bil för drygt 3 år sedan. Fortfarande är jag så lycklig VARJE gång jag sätter mig i för att köra! En bil, MIN nya bil! Nåja, nu är den väl inte ny längre men du förstår... :-)
  Helena Milton (Är inte inloggad)

  SvaraRadera
 4. KRYA PÅ DIG! Gör gärna några inlägg till under dagen om du orkar. Jag älskar din blogg! Kram

  SvaraRadera
 5. Krya på dig!
  Babysjuk är man ju nästan alltid ;-) !

  Måste berömma din jättefina blogg!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Vilken fin vagga. Jag är med lite bebissjuk, min minsta är sju år och jag saknar det. Men mina fina tre barn räcker långt.
  Grattis till bilen och hoppas att du kryar på dig.
  Kram Jen

  SvaraRadera
 7. Bebissjuk e jag med .....men mest efter Lillprinsen som beräknas komma om 3 v :-) Annars är det rätt skönt att va hyfsat ung farmor vill nog eg inte vara överårig mamma när jag tänker efter .
  Krya på dej så du kan ut och rejsa med nya fina pärlan .
  kram bittan

  SvaraRadera
 8. Jag känner den där känslan av bebissjukan.
  Jag har haft den länge men nu har den blivit botat.
  Jag längtar inte längre men njuter i stället av vad jag har, fyra friska härliga barn, det räcker.
  Skulle jag få fler barn får de andra mindre tid från mamma och pappa, får vi flytta, köpa en större bil, behöver jag rabbla upp mer?
  Nej det får stanna vid fyra barn och som du säger kan man längta så småningom till barnbarn.
  Jag känner mig så lyckad att vi fick för två år sedan en lite tös till, bara som den, inte alls planerat som en liten present.
  Jag njuter av henne varje dag och det gör de lite större barn också. Bortskämt??? hurså????
  Jätte fin säng du har fått ligga i, det är en pärla som du ska vara rädd om.
  Ha en skön kväll.
  Kram Gerda

  SvaraRadera
 9. Hej Semlan!
  Vilken fin vagga!

  Vad kul med ny bil! Hoppas att du kryar på dig snabbt så att du kan ut o åka:)


  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 10. Du får krya på dig!! Jättefin vagga din morfar gjort. Och vad kul med ny bil! Grattis! Eller vad man nu säger. ;0)
  Här är adressen till smyckessidan med hjärtat:
  http://lillaparlan.se/
  Titta under "metall" och sen "budskapsdelar".
  Kram!

  SvaraRadera