Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


söndag 13 november 2011

Farsdag


Godmorgon alla goa bloggisar!
Detta inlägg vill jag tillägna alla våra pappor och då särskilt:
min make och mina barns pappa, Mikael, Min pappa, Eije, min makes far och min svärfar Gunnar och styvfar Siim, och "svärsonen" Simon samt våra bröder som också är pappor dvs Patrik, Daniel och Ulrik!!!!!!GRATTIS!!!!!!!!Några andra små underbara varelser som jag vill tillägna detta inlägg till är Frida och hennes valp Gucci som fyller år idag!
Frida fyller 6 år och Gucci fyller 1 år....GRATTIS!!!!!

Dålig bild men ändå något på våra älskade vovisar!Minns det som om det vore igår vi satt hos Ewa (Kimbesskennel) och fick vara med när Frida valpade...Tack Ewa för den upplevelsen...Lite roligt var det ju att Frida valpade just på sin 5 årsdag.....


Nu ska här fixas frukost på säng till pappa Mikael!

Han fick sina presenter igår kväll; En whiskeybok, en Dolce Gabbana parfym och en svart t-shirt med texten världens starkaste pappa!!


Dagens ord blir helt enkelt: GRATTIS!!


Kramis semlan

11 kommentarer:

 1. Så fina saker pappa Mikael fick. Och grattis till dina vovvar, så fina dom är. Och tänk att de fyller år på samma dag, gulligt.
  Nospuss till vovvarna och kram till dig
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Vilka fina hundar,vilken pudelsort är det?
  Jag har sett en Toypudel som jag gillade mycket som vi funderar på att skaffa eftersom vi har allergi i familjen så skulle pudlar vara bra säjer dom som vet :)
  Ha en toppen bra dag!
  Kram.

  SvaraRadera
 3. Åååå vad fina paket pappa Mikael fick.Bara så söta vovvar.Önskar dej en fin och mysig farsdag vännen.Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 4. Ja i dag firar vi papporna. Söta hundar!
  En skön söndag önskar jag dig! Kram Kicki

  SvaraRadera
 5. Ja grattis till alla pappor! Vovvarna är ursöta:) Klappa dom fråm mig:) KRAM Helena

  SvaraRadera
 6. Tack för din rara kommentar. Fina presenter din man fick, kan tro han blev glad. Välkommen tillbaka, nästa gång gör tant grön ett inlägg. Lägger dig i tanternas blogglista.

  Tant Gredelin

  SvaraRadera
 7. Ja, visst är det härligt att få vara med vid "valpningar" : ) Har själv haft kennel så jag har varit med om det några gånger men det är lika fantastiskt varje gång!

  SvaraRadera
 8. Ja grattis till alla pappor...
  å så söta små hundar du har.
  Ha en bra vecka....
  kram ulla

  SvaraRadera
 9. Kan tänka mej att han blev glad!!!!
  Va fint du har här inne !!!
  Ljuvliga bilder på kanterna av bloggen!!!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 10. Oj vad många du har haft att fira idag !! Men det är riktigt...man ska ta till vara alla tillfällen att ha lite extra festligt. Alla dagar behöver inte vara bara vanliga. Kram Eva

  SvaraRadera