Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


lördag 26 november 2011

Nu är det bara en dag kvar innan första ljuset skall tändas!

Godmorgon alla goa bloggisar!


Nu är det bara en dag kvar....sen börjar nedräkningen på allvar!


Min önskan vore att det blev snö nu så den rätta julstämningen verkligen infinner sig.


Jag har tittat runt på många av era bloggar idag och konstaterar att de flesta redan är på go väg mot årets jul. Vill tacka för all inspiration ni ger!Ger er ett litet hyasinthjärta till er idag för att ni ger så goa kommentarer till mig!!Nu ska jag städa, IGEN, och sen skall vi på lite festligheter hos bästa väninnan Ingela och hennes sambo Fredrik. Ska försöka ta en tur och titta på julskyltningen på gågatan i Ulricehamn, så skall jag köpa expressens tidning Leva och bo, där skogslyckan finns med idag, samt en liten vänninegåva...På tal om Leva och bo kommer julreportaget som underbara Anna ( My lovely things)och Jonas har gjort hos oss publiceras 17/12....ska bli så spännande!Dagens ord blir:Varav hjärtat är fullt talar munnen.
Ha en underbar lördag!
Kramis semlan4 kommentarer:

 1. Ojdå, det ser ut som om du kommer att få fullt upp att göra idag! Ta det nu så lugnt och njut av lördagen! KRAM

  SvaraRadera
 2. vilket underbart fint hjärta!
  Har en stor urna som jag tänkt göra nåt liknande i!

  Ha en fin lördag!

  Kramar Liza

  SvaraRadera
 3. Tack för hyacinthjärtat. Jag längtar också efter snö..... Det blir mysigt med advent i alla fall1 Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Den bilagan ska jag inte missa, ska bli så roligt och se från ditt hem.
  Ha en fin adventssöndag
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera