Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


söndag 10 februari 2013

Nerbäddad-inbäddat...

Go´kväll alla goa bloggisar!
Lika inbäddat som vårt hus är av ett tjockt snötäcke, lika nedbäddad ligger jag under mitt duntäcke...

Huvudvärk och förkyldning räckte inte utan jag och Hanna fick maginfluensa till på köpet! Fy fabian vad magsjuka är äckligt att ha! Fast vi har tur som har vår lilla gubbe här hemma som pysslar om oss och installerade tv och video i sängkammaren....Vi har nu plöjt igenom: Madicken, Lotta på bråkmakargatan, Kattbreven, En häxa i familjen, Sinbad, Prinsen av Egypten, Mannen som kunde tala med hästar och Pippi Längstrump på de sju haven under dessa tre dagar...ögonen är fyrkantiga, men vi spyr inte längre, men snörvlar, och ikväll har vi gått ut en sväng runt huset och ätit mat igen!

Är nog snart i farten..eller?!?! Vågar ju knappt hoppas att bli pigg för då händer det väl något nytt...hum...

Hoppas ni har haft en härlig helg iaf, och att ni håller er friska!
Kramis semlan

3 kommentarer:

 1. Stackars dej finns ingenting värre än magsjuka.Tur att ni kunde kolla på filmer i alla fall.Massor av krya på dej kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Oj stackaren som har varit så sjukt.
  Ja maginfluensa är inget vidare, tur att du är lite på ben igen.
  O den filmen älskar jag, mannen som kunde tala med hästar, tittade senast på den för en veckan sedan med min stora dotter.
  Kram Gerda

  SvaraRadera
 3. Usch så tråkigt !! Men du är inte ensam. Flera bloggar jag läst på har berättat om diverse krämpor. Det brukar ju var så den här tiden. Vi får verkligen drömma om våren.Krya på dig.
  Kram Eva

  SvaraRadera