Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


söndag 6 juni 2010

SVERIGES NATIONALDAG:


God morgon alla goa bloggisar!
idag är det Sveriges Nationaldag!
Sverige är ett demokratiskt land med fred, frihet och respekt för mänskliga rättigheter, oavsett religion eller ursprung. Sveriges nationaldag är dagen då vi hälsar nya medborgare välkomna och hyllar Sverige som en fri nation med fritt statsskick. Glöm inte att proppa i er goda gustav adolfsbakelser idag!! MMMMMMMMMMMM

Jag hoppas att ni inte blivit oroliga för min skull, men att jag inte hört av er till er vänner här i blogglandia är för att tiden inte funnits i mitt liv just nu till att blogga. Det har hänt massor...Jag vill bara hälsa på er alla och säga att jag "lever", jobbar och står i. Jag är snart tillbaks här igen. Hoppas ni väntar på mig!

En glad nyhet: NU HAR BIOBILJETTERNA TILL ECLIPS släppts! Ska haaaaaa....

Ha en underbar nationaldag!
Kramis semlan


9 kommentarer:

 1. Undrarde lite;) Skönt att allt är väl och att du bara tagit en liten paus:) Vi finns alltid kvar här i bloggvärlden:) Nu ska här njutas av solskenet idag. Ha det gott.Kramkram

  SvaraRadera
 2. Hoppas allt är bra med dig Semlan och att du njuter lite i solen. kram på dig/Ingela.

  SvaraRadera
 3. Jag har heller inte haft tid att blogga... Men flaggan vajar så vackert här i Skogslyckan. Blågult mot all grönska är ju så underbart vackert! Ha en fin nationaldags kväll!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Önskar dig en riktigt fin fortsättning på nationaldagen!
  Här blir det inte så mycket bloggande heller...
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 5. Ibland blir det tomt ett par dagar hos oss alla, men så vips är vi här igen. Skönt !!! Må gott !! Kram // Eva

  SvaraRadera
 6. Klart vi väntar på dig. Alla har ju dagar då man inte hinner med varken dator eller bloggande.
  Själv jobbar jag en vecka nätter och är ledig en vecka och på jobbarveckan är det inte mycket mer än äta, jobba och sova som gäller.

  Kram på dig
  Maidi

  SvaraRadera
 7. Livet går i hundra nittio o man har tusen järn i elden :))
  Tittar in till dig emellanåt, men har tyvärr sällan tiden att kommentera! :(
  Man får ta sig i kragen emellanåt bara!! :)

  Njut av sommaren fina Du!

  //SOMMARKRAAAAM Lisette

  SvaraRadera
 8. Vem har tid att blogga!!!!!
  Det är ganska mycket nu!
  Hoppas du får en fin vecka!
  Kram Kathrine

  SvaraRadera
 9. Så var firandet över, blev inte så mycket av det hos oss. Såg i alla fall kungen på tv. Det blir ofta lite stressigt i första halvan av juni, hoppas du inte har alltför mycket runt dig.
  Ha en fin veckostart
  Kram till dig
  AnnaMaria

  SvaraRadera