Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


lördag 19 juni 2010

Theory of a deadman-hate my life lyrics- LITE avundsjuk idag...

Hej alla goa bloggisar!
Idag är det en stor dag för kronprinssesan Victoria och hennes Daniel ! Själv gifte jag mig 23 augusti 1993 och är fortfarande lycklig i mitt äktenskap!

Vissa dagar är det super bra och andra dagar är det superdåligt, det gäller att hålla balansen på lagom nivå*ler. Önskar brudparet lycka till!!


OBS: korten tagna på google bilder

Jag satt och såg delar av galan i går kväll -så vacker hon är alla våran Victoria. Hon strålar av glädje...vem skulle inte göra det?!


Ja vissa vid vissa tidpunkter känner man igen delar av den här texten*ler, fast jag byter ut vissa genus...fniss. Vissa dagar är man typ less på allt och andra lever livet som sagt....

Vem vill inte ha ett så vackert bröllop som kronprinsessan en dag som denna! Lite avundsjuk är jag nog kanske*ler...typ...GRÖN! fast å andra sidan skulle jag inte vilja byta liv med henne för allt i världen. Hon ska ha en stor eloge som bär fram vårt ansikte mot övriga världen på ett så fantastiskt sätt som hon faktiskt gör!!

Dagens visdomsord blir ett ord på vägen:

Ingenting i livet bara händer. Man måste ha ork att möta hinder och ork att övervinna dem. Ork att kämpa (Golda Meir)

Nä, nu ska jag tillbaks till verkligheten som jag FAKTISKT är väldigt belåten med egentligen*fniss...

Ha en bra lördag!

Kramis semlan

4 kommentarer:

 1. Ja, visst är det ett vackert par. Såg konseren med dem igår. Den var bra och vilken värme och kärlek de utstrålade.
  Idag sitter man bänkad framför tv och följer brölloppet.
  Ha en härlig helg.
  Kram Britt

  SvaraRadera
 2. Visst är de vackra!:) Vi sa både jag och maken att vi aldrig skulle vilja byta med dem. Tänkte på maken som var super nervös inför vårt bröllop och då gifte vi oss borgerligt med bara våra föräldrar närvarande!:)
  Och visst är det så, att äktenskapet inte alltid är så himla kul men det handlar ju om att hela tiden arbeta på sin relation.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hade nog inte riktigt tänkt att jag skulle sitta här i soffan och se på allihopa.
  Nu blev det så ändå eftersom vädret inte var så bra för utomhusarbete.
  Fina var dom och Daniel var ju riktigt rörd en stund.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 4. Hej Semlan!
  Vi har suttit klistrade vid tv:n nästan hela dagen! Vad lyckliga de är ihop Viktoria och Daniel:)

  Ha en fortsatt trevlig helg!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera