Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!



Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.



Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!



Välkommna till mig!

MVH: Semlan


fredag 19 augusti 2011

Nu börjar allvaret!



Godmorron alla goa bloggisar!


Igår var det en stor dag för Gabriel och Hanna! Kanske speciellt för Hanna! Det var skolstart och hon började första klass i skolan. Gabriel började på högstadiet (7an) och det är ju spännande det med då man får byta skola och få nya klasskompisar...allt var till belåtenhet när de kom hem! Skönt!

Vi startade upp dagen i ett alltjämt sommarpyntat kök...
Snart blir det byta av gardiner..riktigt längtar att få hösta här hemma nu!




Fast orken har varit si sådär, så jag ligger gärna på soffan bland kuddarna istället för att få tummen ur just nu, tyvärr...


Jag fick iallafall tummen ur och fyllde i en massa papper och läste medskickad information och klädde om böcker åt Hanna!


Visst är det något visst med att gå till bokhandeln och få välja bokpapper och pennor och suddin och block innan skolstart? Det är mys på hög nivå om ni frågar mig. Hannas val blev apor i rött av Paul Franke som var en hel serie som Bokia hade. Hon valde även en röd skolväska även den designad av Paul Franke.Färglatt och roligt!


Nu ska jag tvätta och plocka i ordning i Hannas rum. I morgon är det jönköping och inredningsmässan där som hägrar! Sen vill man hem och greja full av inspiration förhoppningsvis!

Dagens ord blir:
-Borta bra men hemma bäst!

Ha en skön fredag!

Kramis semlan



















9 kommentarer:

  1. Åh så fint du har det. Spännande att börja skolan och att byta skola. Nya kopisar och ny fröken...pirrigt värre förstår jag och det där med att sätta papper på böcker, det minns jag fasa...jäklades ganska ofta :-)
    Ha en riktigt bra dag
    Stor kram från mig

    SvaraRadera
  2. Visst är det helt fantastiskt att följa med de små iväg och köpa saker till skolan! Jag var iväg för första gången någonsin med lilla Matilda som skulle ha en ryggsäck och annat till sin skolstart (förskoleklass). Nu är hon stoooor! ;0)

    Kram/ Anna

    SvaraRadera
  3. Trevligt att ha dig tillbaka igen! Skolstart är magiskt trots att det planat ut lite då det känns som skolstarten nuförtiden är förskoleklass! Vad fint du fått redan i det nya hemmet, känns verkligen inte som om du legat på latsidan! kram

    SvaraRadera
  4. Det är en speciell känsla när barnen börjar skolan, egna minne ploppar upp och man undrar vart tiden tar vägen:) Vilken fin header du har!
    Allt gott/ Kram Sofie

    SvaraRadera
  5. Tack för tips in för mitt Formexbesök!
    Börjar förstå att där är stort........

    Acn......vem/vad är det?

    Önskar en fin helg,
    Kram Anneli.

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Tack för din gulliga kommentar hos mej!
    Du skall veta att det värmer!
    Vilken underbar blogg, du har!! Var ju bara tvungen att bli följare..hihi..
    Ha en fortsatt bra dag!
    Kram Annika

    SvaraRadera
  7. Ja, nu närmar sig hösten med stormsteg på alla sätt. Jag ser också fram emot att få "hösta" här hemma. Vemodigt säger många men jag tycker att det samtidigt är rofyllt med hösten. Inga måsten och krav känns det som..

    Kram Maidi

    SvaraRadera
  8. Hallojsan!!

    Ja visst minns man känslan av att slå in sina böcker och lägga papper i botten av bänken!!
    Nu finns de bänkarna inte kvar i alla skolor :(

    Ha en riktigt mysig Augustihelg nu!!!

    Kramis Sanne!!

    SvaraRadera
  9. Har ju helt missat att du också är med i tävlingen, nu måste jag kolla in ditt bidrag. Hoppas du är full av inspiration nu efter mässan. Jag var i Fritsla igår och fick lite höstinspiration. Ha en mysig helg!
    Kram Pia

    SvaraRadera