Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!



Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.



Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!



Välkommna till mig!

MVH: Semlan


torsdag 29 mars 2012



Hej alla goa bloggisar!
Idag blir det ytterligare ett snabbinlägg.
Det blir lite bilder på vad minsta dottern Hanna har hittat på det senaste. Översta bilden visar Hanna på sitt första disco!
Bilderna under visar Hanna under hennes avslutning med Ulricehamns konståkningsklubb, de var på karneval i rio. Hon var brasiliansk fotboll som ni ser på understa bilden. Det är Hanna längst till vänster....På översta bilden är hon en blomma.Det är Hanna som är "prickig".
Om man vill kan man gå in på Ulricehamnstidningshemsida så kan man titta på bildspel från karnevalen. Det var mycket lyckat. 600 biljetter sålda!
Idag har jag varit ute och gått med Madde och Edit och alla hundarna. Sen var jag hos min bästa vännina Ingela och åt räksmörgås till brunch. Nu ska babyn snart komma ut ur hennes lilla mage. Skall bli spännande och se vad hon får!
Ikväll är det tjejkväll i Ulricehamn och butikerna har öppet till kl 21. Det är bla modevisning på grönsakstorget. Jag ska till stora dottern, Marika, först och smaka på olika kryddor då hon skall ha kryddparty, sen bär det av en tur till stan med...Skönt att ta en dag off fr pluggandet ibland! Behövs!
Är inte riktigt aktiv med att lämna kommentarer hos er andra nu, och jag ser att inte jag heller får så mkt kommentarer. Tråkigt och ledsamt! Men så är det här i livet ibland!
Saknar dock mina kommenterare mycket!
Ha en go torsdag!
Kramis semlan

5 kommentarer:

  1. Låter som en kanonkväll.Vad skoj.Jag tycker också att det är lite dåligt med kommentarer.Saknar det men !!!!Ha en skön kväll.Kram Rita ♥

    SvaraRadera
  2. Lovely photos and sounds like you are having a great time ! Gail x

    SvaraRadera
  3. Hej! jag brukar kika in här i bland...tycker du har en fin blogg! har märkt att en blogg som har ganska många följare o många kommentarer kan rasa väldans fort!! undrar vad det beror på? må så gott!kram Jessica

    SvaraRadera
  4. Hej, åhoj så mkt du hunnit med denna dag!
    Ja jag har väl hunnit med att jobba hela dagen! En såkallat delad tur. Ledig några timmar bara på em. Man hinner hem och vända i princip..
    Ha en fin dag!

    SvaraRadera
  5. Så fint du påskpyntat och jag kan tänka mig att det blev en spännande dag med många aktiviteter. Så söt dottern är så roligt det måste ha varit.
    Ha en fin helg!
    Kram Lena

    SvaraRadera