Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!



Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.



Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!



Välkommna till mig!

MVH: Semlan


onsdag 21 mars 2012

Systuga inför påsk...

Godmorgon alla goa bloggisar!
Igår tog jag en day off och bara softa, detta resulterade att jag blev pysselsugen, och huxflux var det systuga hemma hos mig...
När jag var på symaskinsbutiken hos Linda häromdagen så köpte jag en grej som jag kan göra "strimlor" i tyget med...Det var en rolig sak...Elin sydde denna kudden ni ser på bilden...
...och så använde vi den lilla mojängen och gjorde strimlor på den kudden som ni ser här på bilden...Blev mysig tycker jag!

Jag sydde gardiner till köket...och kuddfodralen det står Glad Påsk på att ha i kökssoffan(översta bilden). Ingela, min höggravida bästa vännina, hade med sig sin brodyrmaskin så hon har hjälpt mig med Glad Påsk texten. Vi sydde lite annat också, men det får ni se en annan dag...Så här fint ser det ut i finrummet nu. Ska sy mer i eftermiddag, sen ska jag styla, så fler bilder kommer på det färdiga resultatet!
Nu är det dax för högskolan i Borås och seminaruim om livslångtlärande på engelska! Hujedamig!
Får nog trösta mig med att köpa hem lite påskliljor i eftermiddag...ler...
Kramis semlan

6 kommentarer:

  1. Vad mycket fint du har sytt.Jag och symaskiner tog ut skilsmässa på livstid.För vi kommer inte överens.Haha.Ja det var mycket fint ögongodis.Ha en härlig vårdag vännen.Kram Rita ♥

    SvaraRadera
  2. Härligt vad ni har varit kreativa!! Påsk är en sån härlig högtid och den bör firas ordentligt!!

    Kram sanne

    SvaraRadera
  3. Va fint du gör, du är så duktig!
    Kramisar
    Johanna, Villa svea

    SvaraRadera
  4. Så roligt att stajla om och sy nytt. Ännu roligare när man gör det med en kompis. det blir riktigt påskhärligt. Kram Eva

    SvaraRadera
  5. God morgon vännen!

    Vad underbart vackert och vårigt du har det! Gillar dina gulrutiga gardiner jättemycket och kudden är det snyggvarning på!!
    Kul att du har kompisar med samma intresse. Kan tänka mig att det blir mycket pyssel och en hel del glada skratt däremellan...härligt! Hoppas att du får en fin fredag med mys.

    Kramelikram Veronica

    SvaraRadera
  6. Det låter ju kul med den händiga lilla maskinen som gör strimlor i tyget. Kudden blev fin.
    Så flitig du har varit med symaskinen, kul.
    Kram Gerda

    SvaraRadera